Sommaren snurrar fort när vi bara snöar bort. Och jag vågade aldrig hålla din hand, vi är inte sådana som i slutet får varandra.

Så jävla trött ikväll så jag ska sova nu. Måste upp tidigt & duscha imorgon för blir att träffa izabelle vid 13. Sen får vi se vad som händer resten av dagen. På kvällen blir det iallafall att träffa Eirin.


Don’t rush anything. When the time is right, it’ll happen.

Har fixat middag med syster & snackat lite. Mår bättre nu som tur är. Imorgon blir det kanske att träffa en vän som jag inte träffat på över ett år. Och sen blir det att träffa Eirin. Ikväll är det bara jag & musiken. Klagar inte.


Att inte veta gnager inombords. Men ibland är det kanske bättre än att ha fått ett definitivt svar.


Jag har inte ens mig själv att förlora längre.

idag livnär jag mig på juice & sängen är min bästa vän. Inte sovit ett skit inatt, tillbringat hela min dag i sängen & tänker ligga här resten av dagen oxå.


Friendship means understanding, not agreement. It means forgiveness, not forgetting. It means the memories last, even if contact is lost.


Om tiden läker alla sår, betyder det att du kommer tillbaka då?

Träffade Eirin en stund förut & gick & följde henne hem. Fryser satan, går runt med halsduk & raggsockor. Funderar starkt på att stanna hemma imorgon eftersom min förkylning har bara blivit värre. Så stannar nog under täcket imorgon. Så jävla skönt med helg nu. Blir nog att träffa Eirin på lördag annars ska jag bara njuta av att vara ensam. Ibland finns det fan inget bättre.


Sometimes, you need to be alone. Not to being lonely, but to enjoy your free time being you and yourself.

Matteprovet gick bra även fast jag inte pluggat. Men förkylningen dödar mig. Men stannar kvar i skolan för att umgås med vännerna. Taggar att gå till 16 idag.


Jag går sönder, jag slits och brinner upp på insidan och ut. Min hjärna fungerar inte, mitt hjärta känner inte och tiden den hjälper inte.

Mår inte bra ikväll. Mitt huvud håller på att sprängas. Overload med tankar, migrän & förkylning på väg. Heja livet! Men har matteprov imorgon så måste dra mig dit får väl gå hem senare om det är värre. Ikväll har jag iallafall varit på kyrkogården & sen hos kusinen. Kom hem & har legat i sängen & glott på film typ. Nu sitter jag uppe hos mamma & umgås lite med henne. Ska snart ner & dra täcket över huvud tänkte jag.


Jag kan inte säga att jag är helt lycklig för jag gråter mig fortfarande till sömns emellanåt. Det är ditt fel.

Fixat fram alla advents saker ikväll & jag vill ha jul nu! Men får vänta en månad..imorgon är det iallafall onsdag & det blir att tillbringa hela dagen nere på gymnasiet. Skönt att slippa lektioner. Sen måste jag plugga resten av dagen eftersom har tydligen matteprov på torsdag & sen har jag hemkunskap. Kom igen liksom. Idag var det iallafall lång dag och för att vara tisdag var den helt okej. Sen har jag varit med Erik & Robert resten av kvällen typ. Nu ligger jag framför oth & spyr på alla patetiska människor. Usch usch usch.


Försök aldrig vinna tillbaka en person som valt att förlora dig.

Tisdag idag då. Brukar hata tisdagar, men nu är liksom den värsta delen över. Sen är det någon föreläsning i en timme sen så slipper tyskan. Känns bra.


Jag kanske inte är bra på vara den du vill ha. Men jag är faktiskt bäst på att vara mig själv.

Min dag blev helt okej till slut. Orkade inte göra något i skolan så satt & tog bilder istället typ. Kom hem och la mig i sängen, sen drog jag & käkade kebab med syster & Emma. Nu försöker jag fixa svenskan som skulle vara klar i fredags, innan min svenska lärare dödar mig.


Always been the kind of girl, that hid my face.

Usch inget vidare idag. Inte sovit något speciellt inatt. Känns som jag somnade precis innan jag vaknade liksom. Mår illa & skulle med största säkerhet spy om jag åt något. Men går till skolan ändån eftersom att jag inte orkar ligga hemma i min säng helt jävla ensam.


Jag känner så jag sprängs i tusen miljoner små bitar. Jag skrattar högre än andra, jag skriker från bergstoppar, jag gråter så jag skakar.

Om jag hade orken skulle jag göra om min blogg, uppdatera min instagram, plugga allt som jag är 50 år efter i & börja träna igen. Men just nu lägger jag mig hellre död i sängen i väntan på ett mirakel som skulle få mig att orka leva igen. Musiken får bli min tröst inatt.


Life isn't about falling down. Living is about getting back up.

Borde ta tag i mitt liv nu. Dem kommer om en timme & jag ligger fortfarande i sängen & har inte klätt på mig. Ska låsa dörren & ligga här resten av dagen. Hejaheja.


Jag har låtit dig förstöra mig, jag har stampat i din takt, men nu möter jag alla ord som jag har sagt.

Har frusit hela natten, fyfan. Ligger i sängen & har inga planer på att gå upp härifrån. Men måste duscha & fixa mig lite innan mormor kommer..idag måste jag plugga & fixa svenskan som skulle vara inlämnad i fredags.


Tell me something I don't know, tell me something I care about.

Idag vill jag bara gråta för allt som är dåligt. Eller för att allt inte är så bra som jag vill. Hade helst av allt legat i sängen hela kvällen & tjutit för allt. Men tillbringar kvällen med mina bästavänner istället, dem som inte bryr sig om att man har brister. Känslan av att inte räcka till försvinner liksom då.


Du får det från andra också. Jag vet det. Men vad är det du vill ha av mig? Du har fått hela mig jag kan inte ge dig något mer.

Ikväll blir det filmmys & godis. Finns inget bättre sätt att spendera sin fredag på. Och imorgon ska jag sova läänge. Sen på kvällen kommer mina bästa hit & vi ska busa sönder lördagen, hihi!


Att bearbeta det förflutna, ta farväl av något gammalt och processen mot lyckan gör ont och tar tid, men allt ordnar sig till slut.

Så jävla efterlängtat med helg nu. Drog & köpte godis efter skolan. Träffade Eirin en stund. Ikväll blir det mys med min fina! Och imorgon blir det mys med mina bästa!


När man försöker ser folk bara ens brister.

Åhh så trött jag är. Slutade vid 15.30, käkade & somnade. Skulle till gymnasiet vid 18.30 & vaknade vid 18.27, lyckat! Men hann dit & satt där & lyssnade någon timme. Har legat inne hos syster & kollat på stalkers sen jag kom hem typ. Ska snart ner & duscha & sen sova! Imorgon är det höstshow & sen dans så onödig dag enligt mig.


Ingen komplimang i hela världen når upp till att vara vacker i dina ögon.

Traskat runt lycklig hela veckan i stort sätt. Idag blev det 48:an efter plugget med tjejerna, sen gick vi runt på stan ett tag. Pojkvännen kom så har myst med honom hela kvällen. Duschat & nu sängen framför film, ska nog sova nu så jag orkar leva imorgon. Lucia rep på morgonen, sen stå i cafeterian med Tina & sen bara 2 lektioner. Känns helt okej.


Visst kan jag tänka på dina fel, jag känner ju till vartenda ett. Men är det verkligen ett fel om det bara får mig att älska dig mer?

Ligger & glor på portkod1321 med syster. Ska snart krypa ner i min egna säng, så sjukt trött. Har träffa min fina pojke idag & pussat lite på. Imorgon är det onsdag, ska dansa på idrotten man bara hejaheja typ. Sen blir det 48:an med tjejerna. Sen har jag inte planerat så mycket mer.


Let your dreams be bigger than your fears & your actions louder than your words.

Saknar min säng massvis idag. Har tyska & 2 timmars engelska kvar nu. Sen blir det hem & lägga sig i sängen framför oth & plugga svenska. Bra tisdag, eller inte.


Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu.

Varit glad idag & största delen av kvällen. Imorgon är det tisdag, vilket betyder en dålig dag helt enkelt. Så blir hem & sova efter plugget. Nu ska jag glutta lite oth innan jag somnar.


Tom på ord, tom på känslor.

Är rädd för jag vet hur det känns då allt plötsligt tas ifrån en. Då alla löften bara försvinner. Jag har varit förvirrad, säker, osäker, vettskrämd, upp ner, hit och dit, on off. Letat efter nya, gått tillbaka till gamla, trott, hoppats och gissat. Kysst någon, gråtit över någon annan. Ångrat mig och ångrat mig igen. Varit mitt emellan vänner och tillsammans. Gått bakom ryggen, hållt saker hemligt, ljugit för andra och ljugit för mig själv. Varit redo men inte haft viljan. Haft viljan men inte varit redo. Kan gå från glad till ledsen på sekunder. Jag är så himla duktig på att känna vad jag vill känna. Men man vet att man har gått vidare, vuxit ifrån, mognat och släppt taget när man får höra saker hela tiden och kommer på sig själv med att inte bry sig längre. Not even little. Not even at all.
 

                   


We spend too much time wondering why we're not good enough.

Har varit skapligt glad hela dagen idag. Alltså en av dem bättre dagarna. Ligger i sängen & glor film som alltid. Tror jag ska ta mig en promenad & rensa huvudet lite.


Du vet aldrig hur stark du är tills att vara stark är det enda valet du har.

Ligger i sängen nu, känns inte bra att helgen är slut. Känns inte ens som jag kommer orka en vecka till. Men det fixar sig. Blev en långpromenad med syster & vovven förut. Sen myst framför tvn hela kvällen.


Ingenting är vackrare än ett leende som har kämpat genom tårar.


Jag är nog inte det du drömmer om, men jag är det du ser.

Har varit hos farmor nästan hela dagen. Myst med vovven & spelat spel med kusinen. Han följde med hem en stund & spelade lite bilspel. Farmor kom nyss & fixade middag till syster & mig. Eftersom att pappa fick åka till Västervik..


Det kanske är något du är rädd för att säga, eller någon du är rädd att älska eller förlora. Du är rädd för att det betyder mycket.

Åhh vill inte gå upp ur min säng idag, skulle lätt kunna ligga här hela dagen. Ska fixa lite frukost & glo film.


Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.

Har myst med fina pojkvännen hela dagen. Nu sitter jag med täcke framför oth & äter sallad. Tänker sitta här hela kvällen, tycka synd & hata mig själv lite. Just like all other nights.


Jag kände mig speciell, tills jag såg dig prata med alla andra likadant.

Åhh vill bara ha mat just nu, hungrig som ett as! Känner mig allmänt nere idag & skulle helst av allt tillbringat dagen under täcket. Men hej glad.


Everything is funnier when you're with your bestfriends.


Jag behöver inte honom för att ta mig igenom vardagen. Men jag vill ha honom för att han gör det värt det.

Ligger & glor på oth nu, inte direkt trött. Men är glad för jag har världens finaste vänner & bästa pojkvännen som jag får pussa på imorgon. Jo men livet är bra just inatt.


Vi tror ibland att vi vill försvinna, men vad vi verkligen vill är att bli funna.

Kollat film hela kvällen & ätit mig fett mätt. Snackat & dampat, åhh så bra dem är. Blir nog att dra ut en sväng nu. Känns ju bra att gå hem ensam inatt. Hejaheja!


Första gången jag såg honom visste jag att han hade kraften att krossa mitt hjärta i miljoner bitar.

Spenderar kvällen hos Anna framför film med mina favorit brudar. Tjockar chips & bara myser. Känns bäst så, dem är de enda ja orkar med just nu. Orkar inte vara hemma så.


The only guy who deserves you is the one who thinks he doesn't.

Vaknade vid 7.45 idag, fick panik & drog på mig kläder, smink & borsta tänderna samtidigt typ. Har bara kollat film idag, sen haft slöjd & idrott. Nu ligger jag i sängen & ska väl fixa lite filmer tills ikväll. Känns skönt att få umgås med brudarna ikväll & snacka lite. Länge sen.


Glädjen. Smärtan. Klumpen i magen. Tårar. Värmen. Sömnlösa nätter. Skratten. Kärleken. Hatet. Ilskan. Allt sammanfattat i ett ord: Han.

Precis duschat nu. Ska be mamma fixa en fläta sen ska jag lägga mig & glo film. Så skönt att slippa platta håret varenda morgon.


När huvudet står tomt, talar musiken.

Ligger i mitt mörka rum & lyssnar på Winnerbäck. Finaste texterna! Tänker & saknar för mycket. Önskar allt vore lättare.


Sometimes it's easier to pretend you're happy rather than explain why you're not.

Haft en av dem bättre dagarna i skolan idag. Min vänner är bland det bästa i mitt liv just nu! Och imorgon blir det filmmys & bara tjocka sönder med dem bästa. Såå ser fram emot fredag imorgon.


Ge aldrig upp på någon du inte kan gå en dag utan att tänka på.

Hemkommen, ligger i sängen framför oth. Skulle kunna ligga här hela dagen känner jag, men är hungrig så ska gå & fixa lite mat.


Behandla mig som en prinsessa och jag behandlar dig som en prins, behandla mig som ett spel och jag visar dig hur det ska spelas.

Två lektioner kvar! Sen blir det hem & fixa middag åt min lata syster. Sen blir det film eftersom jag är ensam hemma ikväll & syster är med pojkvännen. Kult!


Ingen säger att det kommer bli lätt, men det kommer vara värt det.

Uppkommen från duschen. Ska krypa ner under täcket framför oth & smsa med älsklingen lite innan jag somnar.


Jag kanske talar till mig själv när jag säger att man borde stanna upp ibland och se, för man lär sig ingenting på att blunda för sitt liv.

Nu blir det duschen & sen sääängen. Har varit med pojkvännen idag. & imorgon är det torsdag, slutar sent. Men veckan är ju snart slut & jag har inga läxor såå. På fredag blir det mys med bestiiisarna.


förstår inte varför du har lagt ner så otroligt mycket tid på mig om du inte var säker. Du sa att du inte ville såra. Men det gjorde du.


Jag behöver bara någon som håller ihop mig, när det känns som om bröstkorgen slits sönder av ångest.

Dagen har gått ganska fort. Orkade inte idrotten så drog en halvtimme tidigare. Åkte runt med mamma på stan & sen tog spruthelvetet. Resten av dagen ska jag mest ta't lungt.


Boys never realize how much one little thing can hurt a girl.

Ska mysa ner mig i sängen, inte ett dugg trött så blir att läsa resten av kvällen.


Gör mig inte medveten om vad som just nu händer, påminn mig inte om hur ont allt gör, för just nu gör det inte det.

Idag har varit en helt okej dag ändån. Drog till stan med tjejerna efter plugget & satt & snackade på 48:an. Kom hem & käkade, sen drog jag till bibblan med syster. Har precis duschat, ska fixa rostat med syster & sen glo film. Imorgon är det onsdag, kort dag & sen blir det ta äckel sprutan efter plugget, så jävla spruträdd som jag är så kommer jag väl typ svimma där inne, haha. Efter det blir det väl att träffa boysen.


Saker jag hatar med mig själv: jag tänker för mycket, oroar mig för lätt och bryr mig när jag inte borde.

Slutar vid 16 idag, har bara EA kvar. Och där orkar jag inte göra något så det går nog fort. Ska hem & glo film typ, inget plugg så.


Stop saying ‘I can’t’. You can. You just choose not to.

Gömmer mig i en hoodie idag & hatar redan denna tisdag.


I’m scared like hell I’m not enough.

Ikväll är allt så här dåligt. Går & lägger mig tidigt, hoppas på att somna & få komma ifrån verkligheten en stund. Saknar pojkvännen. Orkar inte med tisdag imorgon, orkar inte falska människor & orkar inte med mig själv. Tårar & musik fyller min kväll, hur jävla svårt ska det va att vara glad?!


You were scared and I was broken, the words we shared and those we left unspoken.Now I need you, to tell me, that everything's ok and you still want to stay.

förr älskade jag att vara ensam. kunde låsa in mig på rummet, sitta där hela kvällen & natten. nu måste jag umgås med någon hela tiden för att inte deppa ner mig fullkomligt. bestämde därför filmkväll med bästavännerna på fredag för att slippa vara själv.sen får jag väl hoppas att någon vänlig själ har lust att umgås med mig resten av helgen. resten av kvällen ska jag iallafall tillbringa inne hos syster & störa henne lite.
 
 
 

And I'm tired of being last to know. And now you're asking me to listen cause it's worked each time before.

Den här dagen har mestadels bestått av inställda lektioner & kollat film. Klagar inte. Inget plugg tills imorgon heller. Tillbringar min kväll i sängen framför oth & senare blir det att träna.


Och jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam. Och jag känner mig bara så jävla tom ibland.

Har 2.5 timmars håla nu, från 10.30 till 13. Sitter & glor på Beck & äter rostat med brudarna. Ska tillbaka & ha prov sen, känns ju inte allt för bra eftersom jag inte pluggat. Men men det går som det går.


It's sad when you realize you aren't as important to someone as you thought you were.

Idag skulle jag plugga & det är det enda jag inte har gjort. Bra där! Ligger & glor på beck med syster. Måste verkligen läsa igenom den här skiten. Om jag nu ska få godkänt imorgon. Ska iallafall snart ner i duschen för kommer aldrig palla upp imorgon & göra det.


If a girl is silent, it's dangerous. They're either: about to blow up, need a hug, falling apart, crying inside or all of the above.

Ligger i sängen framför oth & pluggar hk. orkar inte med måndag & prov imorgon. Men har väl inte så mycket annat den här veckan så får väl funka.


One tree hill.


Och det här med misstag. Man lär sig aldrig. För man glömmer dom. Man gör om dom. För det kanske blir rätt någon gång men så blir det fel.

Känner mig skapligt ful ikväll, idag eller hela den här veckan. Ligger däckad i syster säng framför så mycket bättre. Ska snart krypa ner i min egna säng & glo på oth. Hoppas mitt huvud är bättre imorgon.


The person who makes you happiest is the person who can hurt you the most.

Legat i soffan med pojkvännen & kollat film hela dagen, myslördag. Skulle egentligen ut & gå med Anna ikväll men mitt huvud orkar inte. Så får bli myskväll med familjen istället. Glor på stalkers med syster & äter rulle just nu. Imorgon blir det pluggdag om inget annat dyker upp.


Frågan är vad kände jag, när du inte kände samma sak.

Lördag idag & jag är så sjukligt trött. Drömde mardrömmar inatt igen om man nu kan kalla det de. Skulle kunna börja gråta närsom, orkar inte vara vaken idag, mitt huvud är helt kaos.


Att ta smällen. Tårar, svek och sömnlösa nätter endast för att hålla ett förhållande vid liv. Det är kärlek på riktigt.

Har tillbringat kvällen med dem bästa! Gick & köpte godis, sen låg vi sängen & snackade i stort sätt hela kvällen. Kom nyss in typ efter varit & följt henne.


kärlek är som ett gummiband, när den ena släpper så får den andra ta smällen.

Idag har jag gått runt i min egna lilla värld. Musik i lurarna & ett fake smile hela dagen. Drog till stan med syster & Eirin efter plugget. Suttit på 48:an & snackat i några timmar. Hon kommer snart hit så blir det filmmys & snack resten av kvällen.


Det handlar om att släppa allt, falla rakt ner och lita på att någon tar emot.

Inte somnat än, ligger i min säng i mörkret med kläderna på. Tänker på allt och inget. Hatar att vara ensam på kvällarna, typ värsta som finns.


Ord är bara känslor man aldrig riktigt kände.

Tränat en timme nu. Är sjukligt trött så ska väl lägga mig framför oth & sega resten av kvällen. Måste försöka komma upp tidigt imorgon också, gick upp vid halv 8 idag..inte bra. Irriterar mig på varenda lite grej ikväll så bättre jag lägger mig känner jag.


Jag skulle vilja springa ifrån dig för att se om du sprang efter, men är rädd att du inte skulle springa efter.

Har i stort sätt pluggat hela eftermiddagen, känner mig duktig! Har gjort färdigt bokredovisningen & hoppas jag klarar kompletteringarna imorgon.
Åhh imorgon är det fredag & sen en efterlängtad helg. Får se vad som händer i helgen, ska väl försöka spendera lite tid med mina vänner & sen måste jag plugga till hk provet på måndag. Sen hoppas jag att vi slipper prov på ett tag.
Men nu ska jag iallafall ner & träna lite. Sen blir det dusch & sen slänga sig i sängen framför film.

Det gjorde så ont för att du tvivlade på mina känslor för dig.

Dricker kaffe, glor på oth & pluggar rumpan av mig. Bra torsdag..


Det kanske är meningen att man ska tappa bort sig helt i någons famn, att finna lycka i någons annans tankar och aldrig vilja komma därifrån.

Vaknade med världens migrän. Tvingade mig iväg till skolan, hade matte & tyska och sen drog jag hem. Ligger nu i sängen & glor på film. Måste plugga idag för har massa so skit tills imorgon, sen ikväll blir det att träna om jag mår bättre.


Vad hände med tjejen som inte trodde att hon kunde bli kär?

Hade kort dag idag, föreläsning med några från kris. Sen gick fucking brandlarmet så fick stå ute & frysa. När jag kom hem började jag på bokredovisningen som ska vara klar på fredag. skrev två meningar, alltid något. Sen kom pojkvännen & vi har mest legat & slöat hela dagen. Fryser satan just nu, ligger & glor charmed. Imorgon är det lång dag, blir att gömma sig i en stor fet munktröja! Bästavän kommer även tillbaka till plugget imorgon, saknat henne sjukt.


För hur ska man våga tro på ett för alltid, om man blivit sårad förut?

Har haft en helvetes morgon. Rev upp min tumme & blödde ner mina vita converse, man bara kom igen! Hur stressad som helst också för den delen. Men nu är jag iallafall i skolan, har någon föreläsning idag så slipper några lektioner. Gör allt lite bättre! När jag kommer hem ska jag iallafall sova.


Jag önskar bara att jag kunde säga allt du vill höra och vara allt du vill ha.

Tränat i 2 timmar nu, kommer kännas i kroppen imorgon känner jag! Nu är jag waaay för trött för att plugga. Så ska lägga mig & glo på film resten av kvällen.


Idag känner jag mig bara så jävla tom. Jag känner ingenting.

Idag har varit en riktig jävla skitdag. Gnällt sönder till varenda människa som orkat lyssna på mig. Men imorgon ska jag vara glad, så att alla vet. Går bara till 14 & sen massa håler så det funkar. Och efter plugget får jag träffa min fina kille så helt okej med onsdag imorgon. Ikväll ska jag träna eftersom jag inte orkar plugga. Bra där!


If he loves you he will make sure you know. Not just by words, but by action too.

Tisdagar kan skjuta sig. Så jävla trött & hungrig. Positiv på livet var det ja! Slutar vid 16 idag, döda mig. Ska hem, feta mig & sen sova. Sen ska jag träna ikväll, komigen!


Om kärleken vore värdelös bara för att den inte varar för alltid, vore livet värdelöst av samma skäl.

Skolan kommer ta död på mig jag lovar. Känns ju bra att mina betyg är i botten osv. Vill krypa ner under täcket & ligga där tills jullovet, skulle inte klaga direkt.


Du vinner i takt med att du lär dig och går vidare. Och inser att framtiden erbjuder något finare.

Äter rostat & glor Beck med syster. Otaggad på skolan imorgon, men bästavän kommer ju hem på tisdag eller onsdag. Saknar henne något enormt. Sen har jag prov imorgon, somnade förut så blev inte mycket pluggande. Annars har jag inte gjort så mycket ikväll, legat framför film & myst med killen min.


Om jag hade haft mod och styrka hade jag frågat dig alla frågor som cirkulerar i huvudet. Jag är bara inte säker på om jag vill höra svaren.

Har nu tränat, duschat & käkat. Så nu ska jag plugga röven av mig resten av kvällen. Heja mig!


Life doesn't get easier, you just get stronger.

Nu ska jag kötta i gymmet 1 timme, duscha & sen börja plugga. Pojken kanske kommer en sväng ikväll igen.


Jag har slutat ha förhoppningar, det är bäst så. Förhoppningar leder till besvikelse och den känslan är jag allt för välbekant med.

Känner mig sjukt ful just nu. Skulle behöva rehab en vecka ute i skogen mitt i ingenstans. Skapligt trött ikväll. Har myst med pojkvännen hela dagen, helt okej söndag faktiskt. Nu glor jag Beck med syster, fast borde plugga. Har ju prov på tisdag o så. Ska även börja träna den här veckan igen, var ju ett bra jävla tag sen nu.


The pain of yesterday is the strength of today.

Hade en väldigt chill lördagskväll igår. släckte ner mitt rum, tände ljus & lyssnade på musik. Satt i min säng, tyckte synd om mig själv, åt choklad & smsade pojkvännen. Somnade väl vid 2-3 ungefär. Vaknar tidigt som vanligt. Ska väl gå ner & duscha, sen ska jag plugga lite innan pojken kommer.


Och om allting skulle falla imorgon så vill jag veta att du visste hur jag kände de då.

Sjukligt jävla hungrig just nu. Så mitt humör är påväg ner kan jag ju säga. Hoppas på mat snart. Mamma & pappa ska ha några människor här ikväll så lär nog hålla mig på rummet framför film & tjocka choklad. Kanske följer med farmor till djursdala senare & tänder lite ljus.


I ett fotoalbum så står tiden stilla, mellan pärmarna är allting som förut.

Hittade lite söta bilder på syster & mig från när vi va små hos farmor!


All that matters, is that you get up more times than you fall.

Pappa hämtar mig snart så blir väl & åka till farmor en sväng. Sen måste jag plugga resten av dagen, roligt osv..


Om du visste vad jag kände för dig skulle du nog aldrig mer behövt bli svartsjuk.

Min pojke har varit här hela dagen. Myst framför film & sen varit med Eirin, Ludwig, syster & scott på kyrkogården & tänt ljus. Han drog för en liten stund sen & nu känns det jävligt ensamt faktiskt. Men jag överlever nog. Imorgon måste jag ta tag i mitt pluggande..har ju prov på tisdag så bara att börja plugga! Nu ska jag iallafall glo lite oth & smsa med finisen innan jag somnar.


It doesn't matter who hurt you, or broke you down, what matters is who made you smile again.

Hej jag är trött som alltid. Sitter i min säng, lyssnar musik & spelar mobilspel. Syster & jag är ensamma hemma ikväll så vi ska väl beställa pizza & sen kommer boysen. Så blir väl ligga i soffan & glo film större delen av kvällen. Jag klagar inte.


Love doesn't make things easier. It just makes them worth fighting for.

Ikväll somnar jag med ett leende på läpparna! Har världens bästa vänner & en finfin pojke! Har dampat med Eirin ikväll, glodde lite skräck film & sen spårade vi lite..clemens var här en stund & sen följde vi Eirin hem. Nu ligger jag framför charmed & smsar med min pojke. Ska väl snart sova så jag orkar upp imorgon.


RSS 2.0