Det som egentligen gör mest ont är att man trodde på allt som man fick höra, även fast man egentligen inte borde det.

Ligger i sängen & kollar på "500 days of summer". Borde ta tag i mitt plugg men känns som jag sparar det till nästa vecka. Det är fredag imorgon & efter plugget blir det stan med Anna. Vi ska fika & leta födelsedags present till Julia. Sen drar vi dit på kvällen, käkar & myser med bästa vännerna. Bästa sättet att starta helgen på!


Don't lose yourself trying to love someone.

Haft mardrömmar en hel natt. Kunde inte sova så gick upp tidigt & åt frukost istället. Gick till skolan i solen & mötte upp Anna. Började dagen med att faila fullkomligt på tyska provet. Sen spelade vi upp våran egna låt på musiken & fick A. Så nu känns allt så jävla bra. Ska tillbringa resten av dagen med att busa med mina finisar!


Där ingen känner någonting, där allt är fullt av ingenting.

Sitter uppe framför tvn med mamma och syster. Borde plugga till tyska provet som vi har imorgon men orkar verkligen inte. Det får gå som det går känner jag. Har sovit idag istället typ. Imorgon måste jag skriva klart so:n & sen kan jag ta helg typ. Ska tillbringa min helg med fina vänner. Ledigt på måndag & tisdag också så klagar inte.


Don't find reasons to stay with someone who always finds a reason to leave.

Spenderat hela min kväll med att försöka sortera upp mitt liv. Fixat lite plugg, återställt mobilen, städat upp på mitt rum & slängt massa gamla saker. Ätit räkmacka med familjen, duschat & renbäddat sängen. Så nu ligger jag här framför andra avenyn & ska snart stänga av & sova känner jag.


Spend your life with who makes you happy, not who you have to impress.

Ligger inne hos syster & ska sova här inne inatt igen. Jobbigt att sova själv nu mera. Överlevde måndagen, har varit så sjukt jävla trött hela dagen. Halvsov igenom dem sista lektionerna. Kom hem & käkade sen somnade jag & har sovit hela kvällen. Kollat tv med syster & sen duschat. Tisdag imorgon & ytterligare en lång dag. Måste verkligen ta tag i allt plugg imorgon. Tyska prov på torsdag & inlämningar i so:n tills på fredag. Usch usch.


Even after all this time, nothing else I ever find in this whole wide world can shake me like you do.

Sitter framför datan med musik & orkar inte ta mig nånstans. Skulle behöva plugga men finner inte orken. Blir nog att lägga sig i sängen framför film resten av kvällen. Skola imorgon, behöver 1 veckas till lov. Men saknar mina fina vänner så ska bli skönt att träffa dem igen. Sjukt hur fort det här lovet har gått och jag har endast hunnit med att va sjuk känns det som.


Du fick mig att vilja vara mig själv, men jag är inte mig själv utan dig.

Det fruktansvärda med att älska någon. En dag så kanske all spänning tar slut eller det brister i fogarna och du limmar ihop det och gråter då han har somnat för att det blir så desperat. Du tröttnar på att kämpa för två och du väntar på det där smset som skulle göra att allt blev bra igen. Men det kommer inte och du måste försöka vara lycklig utan honom även om det ser omöjligt ut. Kanske behöver man någon som drar en ur bubblan man har levt i, där man trodde att det skulle bli annorlunda efter varje gång men allt faller tillbaks på samma plats igen. Jag säger inte att det aldrig kan bli annorlunda men när man inser att det inte finns något mer att göra, ger man upp. Man lämnar allt till andra då man vet att hur man än gör kommer det aldrig räcka till. Jag tänker inte kämpa för någon som inte kämpar för mig. Kanske löser det sig, kanske inte.
Jag lämnar allt till dig.

Finns det ingenting kvar av det fina som var? Finns det ingenting kvar av det som faktiskt var bra?

Somnade senare än vad jag tänkt mig igår. Laddade hem film & hämtade mitt täcke & la mig & mös inne hos syster framför film. Har förövrigt sovit jätte dåligt inatt & vaknat hela tiden. Ska väl upp till farmor & äta frukost & sen hem och ta mig en dusch och sen fixa iordning mig lite. Ikväll blir det att träffa Eirin, eftersom jag hade feber igår så blev det inget. Men får hoppas att jag slipper febern idag.


Även om jag trodde att jag givit dig allt så kommer du med tiden trycka ner mig lite mer, kräva lite mer av mig och även om jag ger dig det så kommer du ser ner på mig för kärleken är ett spel för dig.

Ligger i systers säng framför twilight med feber & fetaste huvudvärken. Ska försöka sova snart eftersom jag tagit värktabletter utan att äta något så kommer få jätte ont annars.


Sometimes you have to forget how you feel and remember what you deserve.

Har varit en sväng uppe hos farmor & käkat frukost sen en runda på stan med mamma. Nu ska jag städa upp lite på mitt rum medans jag mår bra. Ingen feber än så länge iallafall. Får se om det blir att träffa Eirin senare ikväll också.


Find arms that will hold you at your weakest, eyes that see you at your ugliest and a heart that will love you at your worst.

Ligger i sängen & känner hur skönt det känns att den här dagen är över snart. Var på kanon humör hela förmiddagen sen skulle jag upp till farmor & äta. Det hände lite skit & sen fick jag jätte ont i magen & kunde knappt andas. Åkte in till Västervik med mamma & syster. Dem visste inte vad det var så får väl bara hoppas att det går över snart. Den här dagen vill jag bara glömma typ.


Så som det kändes när du sa mitt namn. Så äkta det kändes när du höll min hand.

Idag känns det som inget kan få mig att må sämre. Mår bra trots febern som dödar mig från & till. Myser runt i mina nya kläder & pussar på min vovve.


Jag skulle vilja springa ifrån dig nu, men är rädd att du inte skulle springa efter.

Ligger i sängen efter en heldags shopping i Kalmar med bästavän. Hittade mest massa tröjor, men är bra att ha. Har förövrigt 39 grader feber så mår som jag mår. Känns inte bra nånstans. Men ska väl lägga mig & sova bort det och hoppas på att må bättre imorgon.


I let you walk all over me, leave your footprints on my heart.

Sitter på tåget påväg till Kalmar nu. Ska ha en kanon dag oavsett vad.


Don't wait for the perfect moment. Take the moment and make it perfect.

Åt frukost på sängen idag & sen tränade i 2 timmar. Nu sitter jag i soffan med mammi & glor på tv. Ska snart krypa ner i min säng & glo på film. Imorgon blir det heldag i Kalmar med bestiie, skönt att göra något på det här lovet. Så måste upp tidigt imorgon eftersom tåget går vid 09.50. Roligt det där, haha.


Världen är en plats där allt är fel och där vårt liv går ut på att försöka göra den rätt.

Mår bättre idag men ligger fortfarande kvar i sängen. Ska väl gå upp & klä på mig & städa lite. Sen får jag se vad som händer. Ska försöka ta mig ner i gymmet iallafall.


Du är den jag älskar, lite mer för varje dag som går.

Har tillbringat hela min dag i sängen. Tror jag börjar bli sjuk för mår inget vidare. Saknar min kille något otroligt mycket, vilket gör allt bara sämre. Får se om jag orkar träna något, ska iallafall ner & ta en lång dusch.


Den vackraste stunden i livet var den när du kom.

Skulle egentligen på dop idag men kände att jag inte orkade med massa människor. Så jag stannade hem, åt frukost på sängen & glodde film. Tog en lång promenad & gick upp till farmor & hämtade vovven. Så nu ligger vi i min säng & myser framför andra avenyn. Ikväll ska jag träna, duscha & ha en egen kväll.


Snart faller regnet, inte jag.

Att vara ledsen-förvirrad-arg-besviken. Allt på samma gång. Om att kämpa men inte få någonting tillbaka. Att inse att det där med att inte ta någonting för givet inte är så givet som det låter. Om att hålla hårt men samtidigt släppa taget.
Idag är jag grå, femton, svart och svår.


Learn to appreciate what you have, before time makes you appreciate what you had.

Ligger i sängen & fryser rumpan av mig. Glor andra avenyn & ska väl snart sova. Har varit med Eirin hela kvällen, inte skrattat så mycket på länge så det behövdes. Så nu mår jag mycket bättre än vad jag gjorde imorse.


Don't waste your time on me. You're already the voice inside my head.

Idag är jag tom. Tom på ord & känslor. Mår illa & en jävla mensvärk på det. Jo men idag skulle jag lätt kunnat stannat längst in under täcket. Har varit uppe hos farmor en sväng & kramats med kusinen så det är lite bättre.
Gårdagen tillbringade jag då med min fina tjejor. Kollade film & firade Tina med tårta. Alice & Tina drog runt 11 och jag & Hannah låg i soffan framför film & halvsov fram till 2. Sen satt vi på mitt rum & snacka lite innan hon gick hem. Och ikväll kommer Eirin hit så blir la myskväll med henne. behövs en dag som den här.
 

I don't wanna be another wave in the ocean.

Vaknade nyss, drog hem 1 timme tidigare från plugget idag & åkte en sväng till stan med mamma & Hannah. Köpte lite tills ikväll. Sen har jag sovit sen jag kom hem runt 1-2. Så nu ska jag byta om & ladda hem lite filmer. Ska bli skönt att umgås med mina tjejorna ikväll. Sånt som behövs liksom.


Försöker vara det dom vill att jag ska va men när jag somnat på natten har jag glömt om jag själv mår bra.

Idag hatar jag allt & alla. Vill bara stänga av mig själv. Går omkring med melissa horn i lurarna & vill bara hem. Ikväll ska jag mysa med mina bästa. Var sjukt länge sen så tror jag behöver det. Saknar min pojke så hoppas jag får träffa honom snart också.


Thatswhoiam


Men jag har aldrig lyssnat när du lovat, aldrig ställt några krav.

Den här dagen suger & jag känner för att lägga mig & sova bort några veckor. Börjar bli förkyld & jag spenderar dagen i sängen & äter upp min alla hjärtans dag present. Känns bra. Jävla överskattad dag det där.


And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay.

Gick själv till plugget idag med Winnerbäck i lurarna. Halvvägs kände jag att jag inte orkade & gick upp till farmor istället. La mig i soffan med vovven & sov till 12. Sen kom Eric, så har busat med honom hela dagen. Kört bil, byggt koja & spelat massvis med spel. Ikväll har jag mest suttit framför datan med syster & snackat. Kom precis från duschen & ska snart krypa ner i sängen framför andra avenyn.
Har lite hatkärlek till mitt hår. Det är kort & tycker inte alls jag passar i det. Men det är något nytt & jag vänjer väl mig snart förhoppningsvis.
Imorgon är det torsdag & alla hjärtans dag. Vilket jag spenderar ensam, så blir väl jag & sängen imorgon.
 
 
Puss! ♥
 
 

Be good to the people who are there for you, they deserve it.

Sitter framför tvn & äter semla. Ska snart hoppa in i duschen & sen vidare till sängen. Tisdagar suger som alltid, hade även engelska prov idag som gick bättre än vad jag trodde det skulle gå. Efter plugget gick jag en promenad genom skogen & vidare till farmor. Hon bjöd mig på middag & sen åkte vi till stan & kollade lite. Efter det gick jag & klippte mig så nu är mitt hår kort. Men känns skönt & blev nöjd så.


Everyone comes into your life for a reason; some good, some bad. They shape, form and break us. But in the end make us who we are.

Är så grymt trött nu så kommer somna så fort jag lägger mig ner. Har tränat, kollat tv & duschat ikväll. Borde pluggat till engelska provet som är imorgon men har inte orkat. Så det får gå som det går.


Kanske kan man aldrig veta exakt vem man är tills man hittat den som gör en hel.

Ligger i soffan & myser med min bääbis! Funderar på att dra ner & träna, skulle ju behövas. Sen blir det duschen. Känns inget vidare med måndag imorgon.


Det spelar ingen roll om det är en av 6 miljarder människor. Det spelar ingen roll om det finns fler. Det är fortfarande Han.

Spenderar ytterligare en helg med pojkvännen. Myser, snackar & tvingar honom att se twilight med mig. En vecka kvar & sen sportlov, riktigt skönt. Nu ska jag mysa vidare med min pöjk.


Det handlar bara om att slå tillbaka på allt som slår dig.

Överlevde npt & nu återstår bara gymmet 1 timme sen ska jag hem. Så skönt med fredag.


Stones taught me to fly. Love, it taught me to lie. Life, it taught me to die, so it's not hard to fall.

Ikväll är det för mycket som snurrar i mitt huvud för att jag ska kunna sova. Np imorgon igen & jag känner bara för att stanna hemma & sova. Men det är fredag, vilket känns helt okej trots allt. Idag har varit en riktig skit dag & jag hoppas morgondagen blir mycket bättre.


Det sorgligaste som finns är detdär leendet som döljer så mycket smärta.

Kom hem & såg att den här låg på sängen, världens underbaraste syster har jag!


GRATTIS!

Min syster fyller då 18 år idag. Helt sjukt. Känns som igår när vi sprang & jaga varandra med knivar, skohorn & pinnar genom hela huset (det var inte så hemskt som det låter, iallafall inte för mig). Nej men ville bara skriva grattis till världens underbaraste syster som fyller myndig & allt vad det innebär idag. Jag älskar dig tusen varv runt jorden & tillbaks!


I know you don't believe it, but i said it and i still mean it.

Ligger i sängen & glor o.c. Ikväll har jag busat med kusinen & bara haft det allmänt bra. imorgon är det torsdag & lång dag men inte så många lektioner.


Finns inga vinnare i lekar för två, inga vinnare de är bara så.

Jo men idag har varit en bra dag. Har varit på bästa humöret. Inatt somnar jag bredvid syster, hon ligger & snackar tele så ska försöka krypa under täcket & sova. Imorgon är det np i 4 timmar, jag ska då sysselsätta mig med att äta godis. Sen har vi idrott & sen slutar vi. Helt okej.


Det är så många, så många, som vill ta en ner på jorden

Började den här måndagen med att försova mig, hoppade upp ur sängen & kände direkt hur min rygg inte ville vara med. Så idag har jag knappt kunnat gå fast har skrattat mig igenom hela dagen ändån. Nu sitter jag framför tvn med vovven & myser. Ingen träning ikväll för min del så blir väl snart att gå ner & ta en dusch. Sen blir det mys med familjen & farmor resten av kvällen.


Det är anledningen till att man aldrig berättar något till någon, för ingen kan hantera verkligheten.

Vakande upp bredvid min finaste idag. Kan inte börja dagen på ett bättre sätt. Söndag & skola imorgon, känns mindre bra. Har även np den här veckan igen. Känns bra att det bara är 2 veckor kvar sen sportlov. Mår bättre idag, ska glo film, städa lite & sen träna ikväll. Sånt som behövs.


Du kanske bara stannar för att ditt dåliga samvete talar för högt.

Den här dagen kan dra åt helvete rent ut sagt. Mår illa 24/7 & har gjort hela veckan.Tack vare det är mitt humör i botten. Heja livet liksom. Vill ha sommar och vara glad!


Unfortunately our generation is full of liars, cheaters and pretenders.

Sitter på stan med Hannah. Dricker latte & snackar. Är sjukt trött, så kommer däcka i sängen så fort jag kommer hem känns det som. Har badat lite idag, men mest suttit i bastun & snackat. Sen kollat runt på stan lite. Pojkvännen kommer till mig ikväll, sen blir det väl att umgås med honom resten av helgen.


I'm mature enough to forgive you, but I'm not dumb enough to trust you again.

Sitter på bussen mot hagadal. Hann inte äta frukost idag så sitter & äter godis istället. Nyttig tjej!
Men men..idag ska jag bada med mina brudar & bara ha kul. Efter plugget blir det stan & fixa klipptid & sen fika med tjejorna. Älskar att det är fredag.


RSS 2.0