Man tror att man känner en person så väl, men egentligen gör man inte det.

Ligger & glor på O.C som vanligt. Men ska snart ner & träna och sen ta en lång välbehövlig dusch. Sen blir det glo film resten av kvällen tror jag. Igår kväll blev de promenad & filmkväll med Eirin. Och idag har jag varit hos farmor en sväng & sen varit ute med syster. Händer inte allt för mycket i livet just nu.


Jag är ett tappat självförtroende.

Kom precis hem från farmor. Så ligger i sängen framför O.C. Senare blir det att åka till farmor igen & äta påskmat. Ingen favoritmat direkt men de funkar.


Jag antar att man måste gå sönder ibland för att växa sig starkare.

Blev en lång promenad med Eirin & Ludwig igår kväll. Kom hem runt typ halv elva & la mig i sängen framför film. Somnade med både kläder & smink på mig. Vaknade vid 4 & gick upp & borsta tänderna och allt, haha. Idag har jag varit en sväng uppe hos farmor, fikat & busat med kusinen. Storstädat rummet, renbäddat, tränat & duschat. Effektiv tjej här då va. Nu ska jag käka snart & sen invänta Eirin & busa med henne resten av kvällen.


Jag hade flera anledningar till att släppa taget, men jag stannade. Du hade flera anledningar till att stanna, men du släppte taget.

Ligger i sängen, glor på O.C, planerar födelsedags firande med bästis & äter godis som Philip köpte åt mig. Snäll kille de där. Har umgåst med Eirin hela dagen sen jag slutade. Snackat & lite. Känns helt underbart med lov just nu.


It isn't easy for me to let it go. Cause I've swallow every single word and every whisper, every sigh.

Matte provet idag gick åt helvete men hade inte direkt några högre förväntningar. Har annars haft en kanon dag med Eirin & syster. Vi käkade mat, snackade, gick runt på stan & fikade. Gick hem till oss & snackade ännu mer, en av dem bättre dagarna. Ikväll har jag mestadels försökt städa upp på mitt rum, druckit kaffe & lyssnat musik. Ligger nu nerbäddad framför O.C, måste upp tidigt & duscha imorgon. Sista dagen & sen lov, helt underbart!


När man förlorat det man är allra räddast för att släppa taget om. Kanske är det inte förrän då vi kan börja leva igen.

Nu har jag tränat 1h & inte pluggat ett skit till matte provet imorgon. Men det går som de går helt enkelt. Blir att äta på stan efter plugget med Eirin & syster imorgon också. Få snacka av mig lite, sånt som behövs ibland. Nu sitter jag uppe vid tvn & dricker kaffe. Ska snart ta mig ner till duschen & sen mysa ner mig i sängen.


Rädslan för att bli uttnyttjad, lämnad, sårad och att falla för någon som egentligen inte vill ha mig. den går inte att beskriva.

Ligger i sängen bredvid matte boken & glor på andra avenyn. Borde verkligen börja plugga till provet imorgon. Får se om jag orkar ta tag i det där. Ska iallafall ner & träna lite. Känner mig riktigt peppad på att ta tag i träningen nu.


Nu går vi här och låtsas som att vi inte betydde något.

Ligger i sängen framför det okända med syster. Överlevde tandläkaren, efter det blev det stan med syster & sen tog vi en fika. Fick med mig ett par träningsbyxor hem iallafall. Sen blev det en springtur med syster & sen 1h i gymmet. Imorgon är det tisdag & kommer bli en hemsk dag känns det som. Går till 16 och måste plugga till matte provet när jag kommer hem. Ljög visst när jag sa att det inte var något plugg den här veckan.


Jag lärde mig att lida av dig. Att stå ut. Jag lärde mig att jag inte dör när hjärtat går sönder.

Hemma nu en sväng men ska strax promenera iväg till tandläkaren eftersom jag ska va där vid halv 2. När jag är klar där blir det stan med syster & sen en sväng till 48:an. Ikväll är det träna som gäller.


Och jag kan bränna dig som du aldrig bränt dig, om du leker med mig.

Har haft en bra söndag trots allt. Ätit mängder med mat & tårta. Varit ute på lång promenad med min älskling. Och haft lite kvalitets tid med mamma. Så nu ligger jag i sängen framför o.c. Har bara 3 lektioner imorgon eftersom jag ska till tandläkaren & sen blir de nog stan med syster. Ska försöka hitta mig ett par träningsbyxor. Helt okej måndag.


Heartbroken heart breaker that's me, I accept it, I get the point.

Har varit nere & tränat en timme så ska börja fixa iordning mig nu. Mormor kommer senare. Så blir väl typ att glo film resten av dagen. Skola imorgon, känns helt okej eftersom vi inte har något plugg den här veckan.
 

Berätta hur du gör och jag ska utstå all den ensamhet som följer när du går.

Har legat i min säng & ätit glass ikväll framför film. Sen fick jag film sällskap som drog nyss. Så nu ska jag sova, är sjukt trött. Imorgon ska jag sova & sen träna. Känna helt okej med att de bara är 4 dagar kvar i skolan innan lov också.


Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.

Har haft fullt uppe både igår & idag så bloggen har kommit lite vid sidan av. Igår var det en lugn dag i skolan & efter det drog jag till stan med Anna. Satt på 48:an, fikade & snackade. Sen gick vi runt lite på stan & tittade. Gick hem & sen kom Doffe så umgicks med honom till 19. Senare kom saknade Eirin, så vi gick & köpte godis, snackade & kollade film. Hade en jätte bra fredag med andra ord. Vaknade tidigt idag & drog till farmor & myste lite med kusinen. Drog hem & köttade i gymmet i en timme. Så jävla skönt att få träna igen. Efter det blev det en lång kall dusch & rakade benen & lite så nu känner jag mig fräsch igen. Sen har jag käkat & varit ute på en promenad med vovven. Får se hur jag spenderar kvällen.


Så vi slutar hoppas. Vi börjar se sanningen. Vi börjar leva för vad livet egentligen är.

Idag känns det som att det enda jag har gjort är att ätit, haha. Äter verkligen hela tiden när jag är sjuk. Jaja ser fram emot skola imorgon, Anna & jag ska ta våran vanliga tripp till 48:an efter plugget. Sen ska jag ta tag i träningen igen, nu när jag mår bättre. Får se vad som händer på kvällen.


I just don´t know if I want to do it anymore, get close to someone so they can leave again.

I min stad sägs det att alla känner alla. Vi vet varandras namn och vem alla senaste hade ett förhållande med. Vi är facebookvänner där vi ibland kan gilla en status eller säga ett grattis åt ett nytt år. Vi är fyllebästisar som är främlingar dagen efter. Alla känner alla, men egentligen känner vi ingen. vi är nyfikna på varandra, även om vi inte erkänner det. Vi gör misstag. Vi ångrar oss och tycker att allt är pinsamt. Vi undviker de vi inte längre kan se i ögonen utan att något går sönder. vi har svårt för att att tala med varandra utan alkohol i blodet eller utan dataskärmen framför oss. Vi kan gå förbi varandra och låtsas att vi inte ser. Vi känner ju inte varandra. Eller så skäms vi bara.
 
 
Jag är hon som automatiskt blir tystare i ett rum med flera människor än två.
är snabb att knuffa bort någon som är för nära.
är rädd för det mesta.
har svårt att lita på andra och låta någon komma in i livet.
drömmer för mycket och åstadkommer för lite.
hellre går ensam än tillsammans med falska ord som inte betyder någonting.
känslig och gråter ofta. 
vill bli så mycket bättre.
skriver för att hon inte får fram orden lika enkelt i tal.
saknar det hon aldrig har haft.
lätt blir avundsjuk men som aldrig skulle erkänna det.
få verkligen känner, men flera känner till.
är bra på att tycka synd om andra.
inte vill stanna här, utan hitta något nytt, något annat.
 
 

Det är ditt val om livet ska handla om att överleva eller leva.

Ångrar inte att jag stannade i sängen idag. Hade ingen större lust att gå ut i 1 meter snö direkt. Fixade frukost & la mig & glodde på o.c istället. Så idag blir det att vila & försöka bli helt frisk.


Jag inser att jag gör exakt samma saker som jag en gång i tiden blev sårad av.

Ligger i sängen & glor på O.C. Får se om det blir skola för mig imorgon, mamma försöker övertala mig att stanna hemma. Men går nog hellre till skolan än att va hemma & inte göra nånting. Får se vad som händer.


When a girl is used to getting hurt, she won't know how it feels when a guy starts to appreciate her, so she ends up pushing him away.

Gick till skolan idag & hade två lektioner. Sen gick jag hem eftersom jag inte mådde bra. Sen dess har jag legat i sängen framför andra avenyn. Får se om jag orkar ta mig ner i gymmet något ikväll.


För allt som var på riktigt känns på låtsas nu.

Ligger i sängen & lyssnar på melissa horn. Trött på tomma meningslösa ord & på tomma skal till människor. Ensam, det är då allt är som bäst.


Kan man gå i så många bitar att det aldrig går att laga, kan man låta sig själv trasas sönder?

Åhh hatar att vara sjuk & vill bli frisk nu! Ont i halsen & fryser heeela tiden. Har spenderat dagen i sängen. Npt gick väl inget vidare men är glad att det är över iallafall. Kom precis upp från duschen & ska renbädda sängen sen glo film. Mina lakan är för varma att sova i när jag är sjuk känner jag. Imorgon hoppas jag iallafall på att må bättre. Ska försöka orka ta mig ner i gymmet också.


When everything's made to be broken. I just want you to know who I am.

Uppkommen från duschen, dricker äckligt te & lyssnar musik. Förstår mig inte på människor som dricker det frivilligt. Jag dricker det endast för jag tror att min hals ska bli bättre & känner mig duktig varje gång jag lyckas dricka upp det, haha. Tror att jag lyckats med att få feber också, heja mig typ. Men ska kämpa mig iväg till plugget & göra det där jeevla provet & sen gå hem om jag inte mår bättre. Nu ska jag iallafall krypa ner i en varm säng framför andra avenyn & försöka plugga lite.


Kärlek är värt att kämpa för. men du kan inte vara den enda som kämpar. ibland, behöver folk kämpa för dig.

Det där med att jag blir sjuk varje gång jag bestämmer mig för att börja träna suger ganska hårt just nu. Min hals har svikit mig fullkomligt & jag kan inte ens svälja. Så har tillbringat dagen i sängen. Kollat film & sovit med syster. Så har inte blivit något pluggande för mig. Npt får gå som det går helt enkelt. Nu ska jag glo lite tv med syster, sen är det en varm dusch & sen sängen som gäller.


Bara en liten gnista. Bara ett ord kan sätta eld på en skog.

Måndag idag, går till 16. Måste plugga när jag kommer hem, har np imorgon & inte pluggat ett skit. Känns bra osv. Sen måste jag träna ikväll också.


Man får inte leva om sitt liv, det är det som är själva grejen.

Har hunnit med allt förutom att plugga idag. Tränade 1 timme & sen tog jag en promenad med syster, sen städade jag upp på rummet lite. Nu ligger jag i sängen & ska snart sova. Har inte blivit mycket sömn den här helgen direkt. Har förövrigt världens träningsvärk i benen så får se om jag tar mig upp ur sängen imorgon, haha.


Jag har nått den punkten då jag skiter i allt.

Söndag idag. Hade kvalitets tid med bästavän igår. Köpte godis & glodde film. Gick hem runt 1 inatt & somnade direkt jag la mig typ. Idag måste jag plugga, städa & träna. Inte taggad för skola imorgon.


Jag är en storm från ingenstans, jag kan krossa ditt hjärta.

Ligger död i sängen efter att ha tränat 1 timme. Ska försöka ta mig ner till duschen nu tänkte jag. Låg & glodde film till 4-5 inatt. Men tog mig ändå upp tidigt & käka frukost. Sen har vi varit en sväng hos farmor & fikat. Ikväll blir det tjejkväll med mina 2 finisar. Snacka, glo film & äta glass. Precis vad jag behöver just nu.


om folk inte kämpar för dig, så måste du gå vidare och förstå att det du gav dom, var mer än dom var villiga att ge dig.

Drog till 48:an efter plugget, drack latte & snackade med bestiie. Käkade pizza när jag kom hem & nu umgås jag med syster. Får se vad kvällen bjuder på liksom. 

Det kommer aldrig va över för mig.

Gick hem från plugget ensam i solen med Håkans nya i lurarna. Mitt humör har varit på topp hela dagen. Ikväll har jag tränat, duschat & renbäddat sängen. Jag kan om jag vill. Nu ligger jag nerbäddad i sängen framför andra avenyn som vanligt. Imorgon är det fredag & kort dag. Ska försöka få med mig bestie till stan & fika med efter plugget. Sen på kvällen får jag se vad som händer. Hittar alltid någon som vill umgås med mig.


ibland förväntar vi oss mer från andraför att vi skulle vara villiga att göra så mycket för dom.

Torsdag idag och vi går till 16. Känner mig inte taggad nånstans. Men det är fredag imorgon & sen helg.


man kan inte förklara för någon hur man känner, när man inte själv vet.

Sängen framför andra avenyn. Vill inte gå upp för att gå till skolan imorgon. Har ingen motivation kvar överhuvudtaget. Vill bara gå klart skolan & flytta härifrån. Idag drog jag till farmor efter skolan, somnade i solariet 30 min & sen käkade jag där. Försökte fly undan idioter & fokusera på att plugga. Gick ju dock inget vidare eftersom jag inte fattar något som har med skolan att göra längre. Men det fixar sig väl, ska iallafall umgås med mina bästa i helgen.


Det är konstigt att dag för dag, så förändras ingenting, men när du tittar tillbaks, så är allting annorlunda.

Sitter i soffan & myser med min prins. Ska snart ner & glo på film. Överlevde måndagen genom att busa med mina beestiesar. Borde verkligen plugga för är efter i allt men orkar inte. Det fixar sig typ.


Jag måste nog försöka bli lycklig själv, innan jag blir lycklig med någon annan.

Har legat i sängen hela dagen med världens migrän. Kom precis upp från duschen & ska snart käka lite innan jag somnar. Kvällen igår vart faktiskt ganska bra till slut, dansa & träffa lite människor. Kom väl hem runt 3 & somna direkt jag la mig. Imorgon är det måndag & det är skola som gäller. Få krama om mina tjejor äntligen. Känns helt okej.


Men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder nånstans.

Att få krypa ner i en renbäddad säng med rentvättade kuddar & täcken kan vara det bästa. Sitter i sängen, glor andra avenyn & dricker cola. Bra för min stackars mage osv. Men så jävla gott. Har tillbringat dagen med Doffe, snackat & lite. Sen ikväll blev det en liten promenad med Eirin. Och imorgon är det Metro som gäller. Klagar inte allt för mycket.


Att förstöra för sig själv är det enklaste i livet. Jag vänder mig om för att se mig själv i ryggen och jag vet att jag alltid tappat nåt.


Jag är hög nu sen den dagen när du kom. Jag är hög nu och kan inte somna om.

Ligger i sängen framför andra avenyn. Har så ont i magen att jag bara vill krypa ner under täcket & gråta. Fyfan för det här.


När dagarna gick framåt var jag kvar nån annanstans.

Idag saknar jag mina fina vänner & känns hårt att inte få träffa dem på hela veckan. Men mår iallafall bättre idag. Åt inte något på hela dagen igår & levde på vatten. Känns som det bästa idag också. Idag blir det nog sängen resten av dagen om jag ska bli frisk till helgen.


I wish that I was stronger so that I had more to give.

Ligger fortfarande i sängen. Är helt slut. Inte ätit något på hela dagen. Känner mest för att krypa ner under täcket & försvinna. Trots all denna skiten så är jag glad tro det eller ej.


Det är varning för ras. Gå så försiktigt du kan. Dina ögon kan krossa min värld, som stenar mot glas.

Usch usch. Världens sämsta natt, mått skit hela natten. Så idag är de jag som stannar hemma i sängen. Sånt här kan verkligen förstöra en hel vecka. Ska tillbringa resten av dagen i sängen & hoppas jag blir bättre.


Kärleken har alltid skrämt mig, jag har varit så rädd för att den ska krossa mig.

Har tränat en timme ikväll, duschat & nu sitter jag & glor tv med syster. Ska snart krypa ner i sängen framför andra avenyn. Känns ändå helt okej med skola imorgon. Få träffa mina babes & sen går vi ju bara 3 dagar.


Det handlar om att våga välja glädje, att våga låta sig själv vara lycklig

Sitter ute på altanen i solen & glor på andra avenyn. Bästa humöret på det också.


Being with no one is better than being with the wrong one because those who fly solo often have the strongest wings.

Ligger fortfarande kvar i sängen. Blev väckt av en tjockis vovve som slängde sig över mig. Gick upp & käka frukost & sen landade jag här igen. Borde plugga idag så jag blir av med det. Måste bara hitta orken. Igår kväll blev det en sväng upp till farmor & busade lite med kusinen. Sen var jag med Eirin resten av kvällen.


A good friend can't fix all your problems, but they can promise you won't face them alone.

Ligger i min säng framför andra avenyn & väntar på att Eirin ska komma. Har ätit kyckling tacos, renbäddat sängen & städat upp på mitt rum. Känns som mitt liv går uppåt för en gångs skull & jag är glad hela tiden. Ovanligt för att var mig.


Man gör som alla andra och försöker att bli van, men jag har tröttnat på att vara likadan.

Sitter ute i solen & pussas med min pojke. Halkade hem med honom från farmor förut. Känns inte helt fel med studiedagar idag & imorgon. Och ikväll blir det att träffa Eirin & snacka lite med henne.


Jag är ledsen för att jag inte är ledsen nånstans och jag känner mig stark att jag inte känner nåt alls.

Vill bara ha vår & sommar nu. Kunna dra iväg med vännerna & bara skita i allt annat. Har förövrigt haft en kanon helg med bästavännerna. I fredags firade vi ju Julia med tårta & presenter. Sen träffade jag Eirin en stund. Och igår var jag hos Linus & glodde film med Tina & Jesper. Kom hem därifrån vid 12 någon gång idag. Var hos farmor en sväng & sen umgåst med syster. Nu ska jag ta mig en dusch & sen mysa ner mig i min renbäddade säng framför film resten av kvällen.


Hur kan du veta det? Hur kan du va så stark? Och säga aldrig mer.

Tina dissade mig & åkte hem runt 23. Så får umgås själv med pojkarna inatt. Inte så värst sociala eftersom dem typ sover. Men men sysselsätter mig med att smsa & blogga.


People who create their own drama, deserve their own karma.

Spenderar dagen i Västervik med familjen. Blir väl snart att åka hem tror jag. Ikväll blir det att dra till Linus med Tina & Jesper. Glad så länge jag slipper sitta hemma & glo.


Tänk om man vid varje hjärtesorg visste och kunde tro på att hjärtan läker. För det gör dom. Varenda gång.

Inatt vet jag inte om jag ska skratta för jag är så jävla lycklig eller gråta för jag är så otroligt tom. Man kan skratta trots att hjärtat är krossat. Man kan le även om det bränner inom en. Men precis som alla andra sår så läker hjärtat också. Även om det gör ont nu. Och även att det kommer göra ont imorgon. Så kommer det en dag då man vaknar upp utan ett värkande hjärta och med en himmel som tycks vara blåare än vad den var förut.


Det är först när man ger upp som det blir nått nytt. När man släpper taget tar man steget.

Fredag, långhelg, sol & jag ska tillbringa kvällen med bästavännerna! Hur bra dag är inte det?! Har trippat runt på stan med mina tjejer i skinnjacka hela dagen. Fikat & köpt present tills ikväll. Ska väl snart börja fixa iordning mig innan vi drar dit. Bara hoppas på att vi har skjuts till stan sen ikväll. Det löser sig nog.


RSS 2.0