Det är lätt att vara efterklok, lätt att se i backspegeln och skilja rätt från fel.

Ligger i sängen och myser framför oth i nya lakan, min säng är verkligen det bästa som finns. Ska sova snart för att orka kämpa mig igenom morgondagen. Även Valborg imorgon, händer väl inget speciellt. Blir väl ben&jerrys och oth hela kvällen om inget annat kommer upp.


Och hur dumt det är att trasa sönder sig över någon som inte är värd det.

Hänger i plugget idag med ont i huvudet & saknar min säng. 3 lektioner kvar, bare kämpa på.


Du har sönder mig, fast du gör mig hel. Det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel.

Sängen, oth & är sjukt trött. Har varit uppe hos farmor & busat med kusinen idag. Förutom det har jag pluggat hela dagen. Så nu har jag inte så mycket plugg den här veckan. Jag kan om jag vill.


Hatar dig fast egentligen inte och jag behöver dig fast jag vet att jag är bäst utan dig.

Ligger jag i sängen, lyssnar musik & ska försöka ta mig upp & göra något med den här dagen. Plugga står högst på listan. Är riktigt värdelös på att blogga, lovar att bättra mig till nästa vecka. Redan söndag & imorgon är det tillbaka till skolan igen. Men är lediga på onsdag så går bara 4 dagar den här veckan, känns lite bättre.


Igår blev det en spontan tripp till Kalmar med the family. Hittade mig lite saker iallafall.


Ibland säger vissa det man förväntas vilja höra bara för att de ska få det de vill ha.

Har ramlat in här några gånger dem senaste dagarna men inte haft något att skriva. Har hur mycket som helst att plugga, vilket gör att jag inte orkar göra något utav det. Helg imorgon så får väl försöka fixa lite då. Annars är jag allmänt glad, måste försöka göra det jag mår bäst av & skita i dem som utnyttjar en. Hej falska människor typ.


Blir så brutalt ledsen när jag får allt svart på vitt.

Har äntligen fått tillbaka min motivation till allt. Plugget, träningen & livet. För en gångs skull känns det som allt kommer bli bra. Har tränat i 2 timmar ikväll, slutade med att jag låg på golvet & inte orkade ta mig upp för trappen. Tjaa träningsvärk imorgon! Sen har jag tagit en lång dusch & nu ligger jag här framför oth & ska snart sova för är helt slut.
 

I will never see the truth. I keep thinking something's gonna change.

Har bara legat & slöat i sängen sen jag kom hem från plugget.
Hade lovat mig själv att plugga men har ont i huvudet även idag så orkade inte.
Men ska iallafall dricka lite kaffe nu sen dra ner i gymmet.
 
Ge mig sommar någon?!
 
 
 

But like a fool I keep losing my place and I keep seeing you walk through that door.

Söndag, fått lite saker gjort som jag har skjutit på. Tränat, städat & pluggat. Varit ute & gått med syster.
Nu sitter jag här & försöker få svenskan färdig. Ska snart krypa ner i sängen fram oth & bara mysa resten av den här söndagen.

Det finns ingenting jag inte skulle gjort för att få bli din, få vara med dig, men det var liksom aldrig upp till mig.

Har haft världens jobbigaste natt. Vaknade runt tre av massa jävla mardrömmar & hela sängen & jag var genom svett. Lyckades somna om, vaknade runt 10 & gick upp & duscha.
Åkte ut en sväng till sommar stugan, sen har jag mestadels legat & kollat på oth & varit ute på promenad med syster i 2 timmar.
Resten av kvällen ska jag väl bara kolla film & ha kvalitets tid med syster.
 
 

Hur kan man släppa något som man inte medvetet tagit, hur kan man sluta känna något som man inte valt att känna?

Har faktiskt haft en bra fredag, skrattade mig igenom skolan & slapp ha ont i huvudet. Efter plugget drog jag till 48:an med bästavän & snackade lite. Pappa hämtade mig & sen käkade vi grillat. Ska snart gå & köpa lite godis med syster sen kommer kanske Eirin senare. Så blir filmmys hela kvällen.


Säg att du är fri till slut fast du vet att hälften av dom som kämpar går under och hälften av dom som älskar exploderar.

Internet funkar fortfarande inte & jag lider mig igenom dagar med ständigt ont i huvudet. Kommer hem från skolan, lägger mig i sängen & sover bort hela dagen, gjort det i stort sätt hela veckan. Så eftersom jag sovit idag så är jag inte så värst trött nu så ska försöka plugga lite. Har så sjukt mycket att hela min helg kommer bestå av plugg, men lite ensam tid & tänka på annat kan ju inte skada. Jag är så trött på allt just nu. Plugget, stressen & allt falskt överallt.


Vägrar låta något dra ner mig igen.

Vi har alla krossade hjärtan som ligger och river. Vi ligger vakna om nätterna och vrider oss. Vi vet inte vilka vi är. Och vi vet inte vart vi ska. Vi är som små månar som osäkert cirkulerar i dragningskraften av någonting större. Vad just det är, vet vi inte än. Men på något vis så hör vi alla ihop. Vi tycker inte om samma saker. Och vi drömmer inte om samma saker. Men vi vet alla hur det känns att förlora någon, eller något. Kanske så är det att förlora honom till någon annan. Att se honom kyssa flickor som är sötare. Eller så kanske det handlar om att förlora sig själv. I all jävla press och allting som vi hela tiden måste. Kanske så tappar man bort sig själv någonstans där och skriker förtvivlat på insidan för att hitta tillbaka igen. Kanske så handlar det om att vakna varje morgon och sakna någon man aldrig kommer se igen. Att älska någon för första gången för att sedan förlora allting. Kanske så handlar det om att föralltid undra. Om dom ser sorgen i mina ögon. Kanske så handlar det om att vi alla är rädda för att våga.


Det värsta med att höra en lögn är att man inte ens är värd att få höra sanningen.

Mår inget vidare ikväll. Ont i huvudet & mår illa. Uschaaa. Internet har damp & sen har lilla cp Linus laggat upp min mobil så den är som den är nu. Får se om det blir plugget för mig imorgon, orkar inte missa np så får nog släpa mig dit hur eller hur. Jag behöver paus känner jag. Från skolan, från människor & från livet. Åka iväg några månader & tänka på annat, skulle inte klaga.


Och dom säger att jag kommer lära mig att andas utan dig.

Drog hem från plugget runt 12 idag. Hade ont i huvudet & orkade inte med massa människor. La mig i sängen & glodde lite oth & sen sov jag till 17 typ. Lycka till att kunna sova inatt. Ikväll har jag firat försenad födelsedag med Hannah & sen åkt lite bil. Ska mysa ner mig i sängen nu & glo lite film sen sova. Kan behövas om jag ska orka np imorgon igen.


Det är finare att säga att man är kär i någon än att man älskar den. För att man kan älska många, men man kan bara vara kär i en.

Ligger i sängen & gluttar lite oth innan jag ska sova. Har np imorgon så inte så taggad direkt. Men det funkar. Ikväll har jag varit ute med mina beeestisar & köpt lite gott tills imorgon & sen har jag tränat. Helt okej liksom.


Visst du kan skratta och låtsas som ingenting. Men jag vet allt om dig för du har varit min.

Städat lite & renbäddat sängen. Ska ner i gymmet en sväng för att tänka på annat, har inte tränat på hela veckan. Sen ta en lång skön dusch & sen mysa framför oth resten av kvällen.


När det känns rätt och bra drar jag mig undan. För det kändes en gång rätt och bra och då blev jag i slutändan sårad

Söndag & söndagsångesten är värre än vanligt. Har så sjukt mycket i skolan den här veckan & måste plugga massvis. Bara kämpa mig fram till sommarlovet.


Man kan antingen vara kvar i det som en gång varit eller blicka framåt, behöver inte glömma, men släppa.

Har haft en sån där kanon bra dag. Vaknade vid 8 & kunde inte somna om så gick upp & duschade & käkade frukost. Sen satte jag mig på bussen mot Västervik med Anna. Shoppade, snackade, skrattade & åt godaste subway. Kom hem runt 17 & pappa fixade planka, sjukligt gott. Umgicks med syster lite & sen kom Eirin. Så vi har suttit & kollat massa klipp & snackat hela kvällen. Nu ligger jag i min kalla säng & kollar på oth. Är sjukt trött efter den här dagen så lär nog somna närsom.


Det känns som att jag satt mitt hjärta på viloläge. Hur länge vet jag inte och jag vet inte varför, jag vet bara att jag inte känner något.

Bloggappen har kraschat så har inte orkat blogga. Har legat i min säng hela dagen & kollat på oth. Kul liv osv. Imorgon blir det upp tidigt för att åka & ha en shopping dag med en av mina bästa vänner. Klagar inte alls faktiskt. Behöver det känner jag, komma bort härifrån för en dag & skita i allt.

But since you been gone. I can breathe for the first time.

Hänger med mina babes i cafeterian. Har bara svenska 1h sen slutar jag. Så extremt jävla trött idag så vill bara hem & sova.


Och varje "jag älskar dig" betyder "så länge du gör som jag säger vill jag ha dig".

Torsdag, känns helt okej eftersom det snart är helg. Har varit nere & duschat så ligger i sängen igen. Så jävla kallt överallt. Men överlever nog dagen med några tröjor.


Ben&Jerrys

Myser med syster ikväll. Hatar min hals & hatar människor. Kom igen livet.


Jag tror inte alls på nåt mer, för jag trodde en gång på det här.

Haft en helt okej dag. Nu ligger jag i sängen & glor på oth. Borde plugga för har 100 inlämningar, prov & skit. Men orkar verkligen inte. Längtar till helgen då det blir mys med mina bästa & kanske dra en sväng till Västervik. En sådär jätte bra helg med andra ord. Bjuder på en bild på mina feejna vänner också, hehehe.


Then you came to me and you said, I was not really sure enough how to feel.

Haft en kanonfin födelsedag. Skrattade mig igenom skolan tack vare världens finaste vänner. Och ikväll kom farmor, farbror, faster & kusinen så vi har ätit tårta & sen har jag spelat & myst med min söta pojke. Och i helgen blir det bio med mina älsklingar, kan nästan inte bli bättre.


Försök aldrig vinna tillbaka en person som valt att förlora dig.

Tittar på oth men borde egentligen sova. Men får ju frukost på sängen imorgon så behöver inte gå upp så tidigt, enda fördelen med att fylla år. Går till 16 imorgon, fuck livet typ.


och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvet.

Glider runt i bilen med pappa idag, lyssnar Winnerbäck & lever min sista dag som femton. Överlevde skolan idag trots att mitt huvud inte varit som det ska, börjar nog bli sjuk. Usch usch.


Jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals.

Tränade en stund förut & sen satte jag mig i sängen, åt frukt & kollade klart på sista andra avenyn avsnittet. Och nu ligger jag i sängen & kollar på oth. Skola imorgon, måste upp tidigt & duscha. Känns väl ändå helt okej, inte så långt kvar till sommarlovet såå. Jag överlever.


Han får mitt hjärta att hoppa över varannat slag just nu.

Glor på andra avenyn & har ångest över allt. Ska snart ner & träna för att tänka på annat, kom igen liksom.


Det är jobbigt att behöva gå när man vill stanna kvar.

Ligger i sängen & tjuter till "älska mig igen". Allt känns så meningslöst ikväll. Jag har blivit något osäkert skal som inte hittar sig själv igen. Men ska inte deppa ner er fullkomligt. För har förövrigt haft en helt okej kväll. Ätit sushi & pappas goda rulltårta. Legat i sängen framför filmer & snackat tele med syster. Ska försöka ta mig upp tidigt imorgon & träna. Sista dagen innan skolan också, kommer ha en söndags ångest från helvetet.

 


When people walk away from you, let them go. Your destiny is never tied to anyone who leaves you.

Har hunnit med att träna, duscha, varit en sväng hos farmor & åkt bil idag. Renbäddat sängen & fixat mammas hår. Ska väl försöka göra något med mitt eget hår, har inte ens borstat det idag hehe. Mamma & pappa ska iallafall ha människor här ikväll så blir väl jag & min säng ikväll. Klagar inte.


Man visar inte att det gör ont, man visar inte att man är sårad. Man visar helt enkelt inte att det sliter sönder en inifrån och ut.

Har legat uppe i soffan framför tvn med min älskling hela kvällen. Och nu ligger jag i sängen & glor på andra avenyn. Allt känns helt kaos ikväll & mitt humör är i botten. Så ska väl sova & hoppas på att det är bättre imorgon.


En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än. För en tid som bara går och aldrig kommer igen.

Har varit hos farmor hela förmiddagen. Fikat, myst med vovven & kollat igenom massa gamla bilder. Tog med oss vovven på en liten promenad hem till oss & nu ligger jag i sängen & glor på andra avenyn. Så sjukt trött idag så lär nog ligga här resten av dagen


Do you remember the time, when I loved you way more. Than you could handle?

Ligger i sängen med endast tända ljus tänt & lyssnar på min YOLO spellista, haha. Skulle egentligen klätt av mig & kollat film men landade här istället nermyst i min stickade tröja. Pratade en timme med min älskade farmor förut, hon är den enda som verkligen lyssnar & förstår. Glad över att jag har henne.


Tonight I'm getting over you


Jag vill att du ska veta, men jag kan inte berätta för dig.

Hänger på altanen. Dricker kaffe & lyssnar musik. Tänker, saknar & längtar. Vill ha sommar nu, kunna sitta ute halva nätterna med fina vänner & bara vara. Spenderar kvällen ensam, borde skaffa mig sällskap.


Den dag du slutar bry dig om andras åsikter är den dag du börjar vara dig själv.

Har tränat & duschat nu. Väntar på mat för är sjukt hungrig, blir fläskfilé. Yummie. Sen blir det nog en liten roadtrip med pappa. Det är ungefär vad min kväll består av, blir väl film senare.


Kanske borde jag nöja mig med någon som bara får mig lite glad. Att ha känslor inblandat sätter ändå så mycket på spel.

Ska dra på mig träningskläder & dra ner i gymmet ett tag. Sen blir de en dusch & fixa sig lite. Känner mig inte alltför fresh nu.


A best friend is there when you have nothing & more importantly when you feel like nothing.

Inkommen efter att ha lämnat av mina tjejor hemma. Var skönt att få gå ensam hem med musik i lurarna. Har haft en mega mysig kväll med skräck, glass & presenter. Har världens bästa vänner. Nu ligger jag i sängen framför andra avenyn, skulle dödat för att ha pojkvän nu.


Du behövde någon större. Och jag behövde något att längta till.

Ätit mig sjukt mätt på kinan med mina älsklingar. Suttit ute i solen & snackat med Hannah och umgåst lite med familjen. Nu väntar jag på att dem ska komma igen & då ska vi gå & köpa glass & sen blir det filmmys resten av kvällen. Kanon bra onsdag.


Jag lämnade för att du aldrig bad mig att stanna.

Sitter & äter frukost, att jag orkar gå upp tidigt på ett lov händer ju inte direkt ofta. Men tänkte hinna med att träna & duscha innan jag drar till kinan. Så bara att köra på.


Att hitta någon som inte bara säger att han skulle göra allt för mig, utan som faktiskt gör det också.

Ligger i sängen, kollar på andra avenyn & äter chips. Lär nog ligga här resten av natten för är inte direkt trött. Blev en liten promenad med Eirin & Ludwig förut också. Imorgon blir de födelsedags firande på kinan med mina fina vänner & sen mysa framför film hos mig på kvällen. Så har något att se fram emot iallafall.


klagar inte


Visste att jag inte skulle sagt den dagen. Vad jag kände och vad jag ville skulle plågat mig själv ba varit tyst och hållt det inne.

Ligger ute på altanen & glor på hur många lingon finns det i världen. Tänker bara på en sak när jag ser den, haha. Enda filmen ikka hade på datorn så de fick bli den eftersom internet är cp. Har iallafall varit på stan en sväng med syster, kolla lite & fikat. Sen följde jag henne ner till bussen förut, så är helt ensam ikväll. Får se vad jag hittar på.


Jag säger inte att det är ditt fel jag menar bara att du hade kunnat kämpa så mycket mer.

Vaknade upp bredvid min älskade syster idag. Låg i sängen & snackade i några timmar. Sen har vi ätit frukost & nu ska jag snart ner i gymmet. Får se vad dagen har att bjuda på.


Ni vet när man inte alls orkar mer men man kämpar ändå, bara för att liksom.

Hade ingen lust att gå upp ur sängen överhuvudtaget idag. Låg & kollade på red riding hood & O.C till 13. Sen kämpade jag mig upp ur sängen & tog en promenad med Eirin, syster & vovven. Vi gick hem till oss & nu ligger vid & glor på saw. Får se vad som händer ikväll, blir antagligen film.


här tillbringar jag resten av natten


Du brände dina broar när du sa det där, som fick mig att förstå vem du egentligen är.

Har tagit mig till datorn för en gångs skull.
Dricker kaffe & läser bloggar med Winnerbäck spelandes ur högtalarna. Börjar redan bli trött & kan inte fatta hur jag kunde sitta upp till 5-6 varje natt förr, haha. Håller iallafall på att ladda ner några filmer, så ska försöka hålla mig vaken & se dem.
Köttade i gymmet i 2 timmar förut, duschade & sen käkade räkmacka med the family. Fin söndag.
 
 
Jag saknar att tro på kärlek. Saknar att vara kär i kärleken. Men rädslan är större. Rädslan över att förlora allt och ångra varje ord och senare kalla det för ett misstag. Jag behöver fortfarande inte någon. Jag behöver någon som behöver mig. Och jag är rädd för att vara ensam.

RSS 2.0