För man lär sig ingenting på att blunda för sitt liv och att springa runt och låtsas att man ler.

Somnar bredvid syster ikväll, slipper sova själv. Blev ingen skola för mig idag, mådde inget vidare så stannade hemma i sängen. Ikväll har jag tränat, duschat & legat i sängen & skrattat med syster. Imorgon är det torsdag & sista dagen i skolan för den här veckan. Ska faktiskt bli kul att komma till skolan. Saknar redan mina vänner.


Jag är en av alla dom som drabbas, då och då, av nåt jag vill förklara.

Åhh, skulle lätt vilja ha en sån här lägenhet i Göteborg i framtiden!

Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik.

Känner mig ungefär som jag ser ut idag, svart.


Och jag ser hur du tänker på nåt, hur du längtar dig bort.

Sitter i sängen, tänker & lyssnar på musik. Ska snart ner i gymmet, behöver sysselsätta mig med något känner jag. Sen blir det en lång dusch & sängen igen. Så skönt att det bara är två dagar kvar i plugget den här veckan.


When you really care about someone, their happiness matters more than yours.

Ligger i sängen & glor på O.C. Trött som ett as & ska snart stänga av och sova. Har tränat 1 timme ikväll & duschat. Varit sjukt lätt irriterad & vill bara krypa långt ner under täcket just nu. Imorgon är det tisdag vilket suger men ska va med finisen efter plugget så blir nog bra.


Blivit sparkad runt några gånger som en del måste bli, för att fatta vad som betyder nåt och vem som går att lita på.

Vaknade idag & mådde inget vidare. Men gick till skolan ändå med Winnerbäck i lurarna. Kommer inte komma hem förens halv 5. Och då ska jag träna, duscha & plugga. Heja livet!


Det finns någon perfekt för alla, även om man inte riktigt kan inse det förrän den dagen man verkligen hittar den rätta.

Söndags ångest här ja. Har tillbringat hela min helg med pojkvännen. Mysig helg med andra ord. Idag har jag inte gjort allt för mycket. Åkt bil med pappa & sen kollat film. Tog en promenad med syster & nu sitter vi uppe hos farmor. Har busat lite med kusinen, så ska fika & sen hem, träna & duscha. Imorgon är det måndag & har samtal efter skolan så kommer hem sent.


När världen gick sönder så var jag inte redo. När jag föll för dig så var det som att väggarna krympte.

Sitter på fabriken & ska snart dra mig hemåt. Överlevde svenskan så är sjukt glad nu. Ska köpa godis, duscha & vänta på att min fina kille ska komma. Helt okej fredag.


Your heartbeat helps me sleep. Your breath soothes my soul.

Vill inte ha fredag just nu. Känns som npt kommer gå åt helvete. Uschusch. Nu ska jag iallafall försöka sova så jag är utvilad tills imorgon.


Now I'm lying on the cold hard ground.

Ligger i sängen framför sex and the city. Fryser satan & är trött. Har haft en kanon dag idag. Imorgon är det fredag & jag har mitt första np. Usch längtar inte..men det är ju fredag så jag klagar inte. Ska snart ner & träna, sen blir det duschen & film resten av kvällen.


If I can make you happy, then this is where I belong.

Sitter inne hos syster & leker med hennes dator. Ska snart in till min säng för börjar få lite abstinens. Men ska glo på något program med henne innan jag får krypa ner i min säng. Hade inställd idrott idag, så slutade runt 12. Fixade mat till mig & syster, sen tränade jag & duscha. Sen har jag legat här inne hela kvällen & umgåst med henne. Imorgon är det torsdag, vilket innebär lång dag men har inte så många lektioner så det är lungt.
 
osminkad tjej som inte kan le & visa tänderna utan att se ut som hon vill bita ihjäl nån.

Ingen kan hålla igång ett gräl så bra som två personer som inte är säkra på vad de grälar om.

Började den här dagen med att försova mig, ville inte gå upp överhuvudtaget idag. Men hann iallafall precis till plugget. Blev ingen vidare dag & det enda jag ville var att komma hem. Och det enda jag har gjort ikväll är att ligga i min säng, frusit & sovit. Imorgon är det onsdag och jag slutar tidigt, känns helt okej. Nu ska jag glo oth & smsa lite med min fina innan jag somnar.


Kärlek är det enda jag behöver och det var vad jag hittade i ditt hjärta.

Har faktiskt varit glad idag. Vaknade upp & kände mig ovanligt lycklig. Skrattat hela dagen typ, inte ofta det händer på en måndag. Kom hem & fixade mat. Sen tog jag 1h promenad med Eirin & scott. Sen tog jag en dusch, renbäddade sängen & nu ligger jag här framför one tree hill. Och hoppas att morgondagen blir lika bra.


Jag vet knappt va som är bra med mig varför du kämpar på o ba vill va med mig.


Jag är en av alla dom som kan ge upp, när jag är söndagkvällsförvriden.

Idag kämpar jag för att hålla mig över ytan. Känner redan nu hur dålig den här veckan kommer bli. Men idag har jag iallafall skickat in min gymnasieansökan, så nu är det avklarat. Haft söndagsångest hela dagen, uschusch. Men jag ska ta tag i mig själv. Ta en dusch & sen krypa ner i sängen & hoppas på att vakna upp gladare.


Jag saknar dig när jag vaknar upp, jag saknar dig när jag somnar.

Ligger i min säng, fryser satan & saknar killen min. Har typ inte gjort något idag, fixade mat & sen har jag legat inne hos syster & kollat film hela kvällen. Så nu ska jag sova för att slippa frysa mer.


Du är svår att leva utan. Jag är svår att leva med.

Är uppe hos farmor, är så sjukt trött idag. Vill bara hem & krypa ner under täcket. Men men..får se vad som händer ikväll.


Om jag kunde finna orden som beskriver mina oändliga känslor för dig.

Ligger i sängen & glor på skräckfilm. Njuter av att det är fredag & ska bara mysa med familjen resten av kvällen. Och imorgon blir det filmkväll med bästa tjejerna & lite tjejsnack. Klagar inte allt för mycket. Förutom att jag saknar min pojkvän äckligt mycket!


My head was in the clouds. But I woke up and came around.

Hela den här veckan har jag varit ett totalt känslofreak. Har hela tiden känt att jag inte räcker till och är livrädd för att bli lämnad. Jag har gråtit över minsta lilla grej & mitt humör har skiftat från botten till toppen. Ett ord & jag tjuter sönder fullkomligt. Har tillochmed gråtit när jag sett på one tree hill för varenda liten grej som hänt. Men det är mycket i skolan, jag borde söka till gymnasiet men vet inte ens vad jag ska söka riktigt och sen är det dags att fixa sommarjobb. Vi har mängder med prov framöver & jag vill bara krypa ner under täcket & låtsas att jag inte existerar. Klarar jag den här terminen utan att hänga mig så kommer nog resten gå bra. Har så underbara vänner som gör att jag klarar mig genom skolan och underbaraste pojkvännen så ska egentligen bara hålla käften och vara glad känner jag.


Girls fake smiles. Guys fake feelings.

Ligger i mitt mörka rum, lyssnar musik & tänker på allt & inget. Imorgon är det fredag & sen helg. så jävla skönt.


Och det finns inget som skrämmer mig mer än tanken på att han någon dag kommer vara någon annans.

När jag kom hem från skolan somnade jag & sov till 17. Kommer inte kunna sova inatt. Sen drog jag till farmor & åt mat & sen blev det långpromenad med Eirin. Ikväll har jag suttit uppe vid tvn & umgåst med mamma & pappa. Nu ligger jag i sängen framför one tree hill. Känner mig tom men är fortfarande glad. Det mesta hänger på skolan & jag vill bara ha ett låångt lov. Men i helgen ska jag umgås med dem som får mig glad. Min fina vänner & hoppas hinna träffa pojkvännen också. Utan dem är jag verkligen ingenting!


You may not be there yet, but you're closer than you were yesterday.

Sitter på 48:an, dricker latte & snackar med min fina tjejer. Överlevde den här tisdagen också. Ska hem & mysa ner mig under täcket framför film sen.


Jag går och säger till mig själv: snart är det vår. Då faller regnet, inte jag.

Tisdag idag & jag hatar den! Vill bara hem till min säng. Men har 3 lektioner kvar så får väl försöka att överleva dem först. Inget känns speciellt bra idag & att jag saknar min pojke gör ju bara allt sämre.


A girl is happiest when she knows that you make her your everything. In front of everyone, every time.

Ligger i sängen & glor film med vovven som sällskap. Trött som ett as så tänker ligga här resten av dagen.


Bara du kan få mig sådär löjligt barnsligt lycklig. Bara du kan få mig att sväva fram på moln.

Borde inte blogga nu. Borde sova, för det är skola imorgon & jag är trött för en gångs skull. Men ville bara trycka in & skriva att jag lever typ. Tillbringat ännu en helg med finaste pojkvännen. Myst framför film & tjockat chips & godis. Jag är tjock men jag bryr mig inte. Ska även till tandläkaren imorgon, usch kommer ha massa hål men får ju sluta tidigare så något positivt iallafall.


We all have that one fake friend, who smiles so big in our face but talk shit about us behind our back.

Myser i sängen med kaffe framför oth. Ska ligga här resten av kvällen & bara ta't lungt.


Om du lutar dig mot solen, om jag lutar mig mot dig. Jag blir bättre med tiden om du har tålamod med mig.

När jag kom hem fixade jag min garderob så hängde ut alla kläder, rensade & dammade lite. Duktig som jag är! Sen börjar jag även med byrån & gjorde samma där, haha. Så har fixat, städat hela dagen typ. Lyssnat på Winnerbäck & melissa horn. Nu ligger jag i min säng & orkar inte röra mig typ. Ska snart ner i duschen & sen lägga mig & glo film. Hade jätte svårt att somna igår så låg väl vaken till 2-3 typ.


Livet är som en bok. du kan inte ändra de sidor som redan är skrivna, men du kan börja ett nytt kapitel.

Sitter i matan nu & snackar med mina brudar. Har bara idrott kvar & sen slutar vi. Ska hem & mysa framför film, saknat min säng hela dagen.


Jag ser vart du längtar & du ser hur jag mår.

Sitter & försöker plugga & lyssnar på Winnerbäck. Skulle kunna spy på allting, mår så sjukt jävla illa. Somnade förut en stund & vaknade av att jag hade så sjukt ont i magen & mådde illa, uschusch. Vetifan vad det är med mig. Men men..jag ska försöka skriva klart det här & sen krypa ner i min säng.


Jag är en av alla dom som kan gå vilse, när som helst, om jag behagar.

En dag avklarad i skolan. Känner mig redan helt död men blir nog bättre. Tog en fika på stan med Hannah efter plugget. Satt & snacka massa & tjocka oss lite. Fick även en parfym som luktar jätte gott. Sen blev det 1.5 timmes promenad med Eirin & syster. Höll på att frysa sönder hela fötterna, så fixade fralla & kröp ner under täcket framför oth när jag kom hem. Så nu ligger jag här & ska snart ner i duschen. Sen blir det nog att sova för är hur jävla trött som helst.


Everyone deserves a person that can make their heart forget that it was ever broken.

Sitter & myser med vovven. Ska gå & renbädda min säng, duscha & lägga mig & glo film. Skolan börjar imorgon & jag har inte direkt saknat den. Men jag har saknat mina vänner & de ska bli kul att få träffa dem igen.


Du är den vackraste jag mött, inte påmålad och falsk som andra.

Ligger & snackar skype med pojkvännen. Tror jag ska sova snart, har lovat mamma att gå upp innan hon kommer hem vid 12 imorgon. Lycka till Elin! Har annars sovit halva kvällen, sen legat uppe i soffan. Käkat kycklingsallad & kollat skräck med mamma & pappa. Imorgon ska jag städa mitt rum, sånt som behövs liksom. Fixa alla mina lådor & garderoben om jag orkar. Heja mig liksom. Nej men godnatt everybody!


Det ska inte kännas så. Man ska inte känns sig bortvald, man ska känna sig utvald.

Sitter uppe hos farmor nu, trött som ett as. Varit med min fina pojkvän hela helgen, vänt på dygnet fullkomligt. Orkar inte plugget på tisdag, kommer dö om jag ska gå upp vid 7. Men men det får la gå. När jag kommer hem ska jag antagligen krypa ner i sängen framför film eller spela sims. Ska vila upp mig dem sista dagarna nu.


Jag stod med knytna nävar framför spegelen och jag slog mot mig själv.

Har landat på denna bloggen många gånger idag & försökt att skriva något. Skrivit halvfärdiga inlägg som inte är något värst roligt att läsa. Men jag är lycklig & det är huvudsaken. Jag är så trött på att lägga ner tid på falska människor som går & snackar skit bakom ryggen på en & sen kommer med sina äckliga bortförklaringar. Nej 2013 ska bli annorlunda, jag ska inte lägga ner min tid på människor som inte kämpar för att vara kvar i mitt liv. Jag ska sluta tycka det är fel på mig själv & sluta bry mig. 2013 ska jag bli lycklig rent ut sagt eller lyckligare.


Ett nytt år, nya misstag, nya framsteg, nya skratt, nya människor & nya chanser.

Hade en kanon kväll igår. Firade in nya året med bästa vännerna & bara hade det allmänt bra. Idag ligger jag i sängen & skulle helst av allt stanna här. Men eftersom jag ska va med min pojke så kanske det är dags att gå upp snart.


RSS 2.0