As if a good thing ever could make up for all the pain. There'll be no last chance to promise to never mess it up again.

Har äntligen gjort mitt religions prov idag, pluggat till naturkunskapsprovet imorgon och tränat. Min kropp är förövrigt helt död och orkade knappt med core passet idag. Vill ha lov mer än något annat just nu.
Men imorgon är det prov som gäller, det sista vi har den här veckan. Ska även till sjukan imorgon, haft ont i magen så pass länge nu så dags att kolla upp det. 
 
Nu ska jag kolla lite oth och sen sova för att orka upp imorgon.
 
 
 
 

Jag kommer kanske se tillbaks nån dag, när allt det är förlåtet.

Ligger i min säng och kollar på one tree hill.
Det är en såndär meningslös dag som man egentligen inte skulle gått upp på.
 
Hade en kanon dag igår i Hultan men fina vänner. Tog bussen dit direkt efter skolan, sen bada vi i hagadal när vi kom dit. Sen gick vi hem till  Hanna och beställde pizza, åt och snackade lite.
Spelade massa spel och snackade resten av kvällen. Kom väl hem runt 22.
 
Jag önskar att jag alltid hade kunnat va lycklig.
 
 

Årstiderna smälter samman, och jag vill minnas det jag en gång glömde bort.

Vet att jag inte är något vidare på att blogga numera. Tappat lusten för det, för det mesta faktiskt.
 
Idag hade jag sovmorgon till 11.15. Så har inte varit så lång dag för mig. Sen har jag varit hos farmor en sväng ikväll, fikat och myst med vovven. Nu ska jag snart kypa ner i sängen tänkte jag, plugga och kolla film. 
Imorgon blir det plugget sen blir det troligen att dra till hultsfred och bada med mina friends. Så blir mysdag med dem imorgon.
 
 
Bilder från helgen med mina fina vännner
 


 
 

Blundar tills jag skymtar lyckan och jag vet att allt är bra nu.

Jag låg där i sängen och tänkte att jag kanske hade tröttnat, på mig själv och på livet. Och på att jag kanske inte är någon som man behöver eller vill ha i sitt liv. 
Jag hänger inte med mitt liv alls just nu. Är super förkyld och har inte mått något vidare på senaste tiden. Har ständigt ont i magen och kan inte sova utan att ha hemska mardrömmar. Har framtidsångest och vill mest av allt bara härifrån. Känner att mitt liv står still.
Vill ha sommar, sitta ute på vattnet i en båt en solig dag med mina bästavänner och prata om allt. För att senare trängas i alldeles för små sängar och prata sönder hela nätterna.  
Men just nu får jag nöja mig med höstmörkret, umgås med alla underbara människor som jag faktiskt har i mitt liv. För dem får mig att må så jävla bra och det gör mig så enormt lycklig att veta att dem står ut med mig.
 
Klockar är över tolv och jag ligger vaken framför one tree hill och inser hur små mina problem egentligen är. Börjar inte förens ett imorgon, sen har jag bara en lektion så klagar inte. Hoppas på att veckan går fort så det ska bli helg, få träffa hjärtat och mina underbara vänner. Alice fyller år så blir maskerad & myskväll hemma hos henne på lördagen. Saknar att umgås med dem. Nu ska jag iallafall försöka sova lite så jag orkar upp över huvud taget imorgon.
 
 
 

RSS 2.0