Men tiden har sin rätt att förändras där den går.

Tänkte slänga in mitt sista blogginlägg för i år. Känns sjukt att hela 2013 redan är borta
Det här året har varit så bra på många olika sätt men hoppas att 2014 blir ännu bättre.
Ska fira nyår hos Anna i år igen med mina fina vänner, sen blir det väl att gå till torget vid tolvslaget.
Har inte så mycket mer att skriva förutom att det suger att skolan börjar redan nästa vecka.
 
 
 
 
 
 

Du tog sönder mig sakta men säkert, det är säkert. Jag gick och sålde min själ till en drog ett hål i mitt hjärta, jag hoppas det läker.

Inte orkat vara i skolan så mycket denna vecka, mått dåligt och inte haft någon motivation till att gå upp ur sängen. Men glad att jag gick idag, blev på bättre humör av att få träffa vännerna. Ska snart fixa mat sen blir det att åka och kolla på kusinens luciatåg.
Imorgon fick vi inställda lektioner så blir bara att gå på lucian och sen hem. Sen på kvällen blir det ut och äta med mamma och syster. 
Har inte så mycket mer att skriva, lär nog bli ganska tomt här. Måste verkligen ta tag i mitt liv och försöka bygga upp mitt söndertrasade hjärta.
 
 
 
 
 

Det är svårt att inte gråta, när jag tänker på oss två nu.

Har bara två veckor kvar i skolan ungefär och längtar satan till julafton, helt klart mysigaste på hela året.
Har haft en kanon helg, umgåst med bästavännerna. I fredags var jag hos Hannah med hela de gänget & mös framför titanic & snackade lite. Och i lördags var jag med Eirin, vi gick och köpte godis sen gick vi till Thimmy och kollade film & spelade kort. Igår var mormor här så blev att fira mamma igen & sen blev de skivstångspass på kvällen. Så har haft en bra helg trots allt.
Ikväll är det medelpass som gäller, sen blir hem och lägga sig framför film. Borde plugga till matteprovet imorgon men har inte orken till det.
 

 
 
 
 
 
 
RSS 2.0