Det finns dom som får en att känna och det finns dom som får en att må bra. Och ibland förväxlar vi dessa människor och så blir vi överkörda.

Torsdag idag & mitt huvud är kaos. Har haft min mysis hos mig inatt & imorgon är det fredag & jag ska mysa med mina underbara tjejor. Klagar inte.


Give until there’s nothing left to lose.

Blev ju en helt okej tisdag till slut. Efter skolan drog jag till stan med mina babes. Satt på 48:an, fikade & snackade. Sen gick vi på stan, köpte mig lite smågrejer.
När jag kom hem tränade jag i 2 timmar, sen har jag duschat & nu ligger jag i sängen helt slut så ska väl snart sova tror jag.
Har förövrigt världens pollenallergi så mina ögon är helt röda & näsan rinner i princip hela tiden, finns ju roligare saker.


You never really lose until you stop trying.

Hade två inställda lektioner idag så blev en kort måndag.
Har inte gjort så mycket idag, tränat & kollat tv ikväll. Imorgon är de äckel tisdag & vi har prov som jag inte pluggat ett skit till. Känns bra.


Jag stängde vener och artärer för länge sen, skulle aldrig släppa in någon nåt mer igen.

Har myst med mina två favoritpojkar hela dagen.
Är inte alls sugen på att gå till plugget imorgon. Har inte pluggat något som jag skulle den här helgen. Duktig eller inte.
Nu ska jag glutta lite andra avenyn innan jag somnar.


Jag har älskat dig så länge fram tills nu.

Ville bara titta in och säga att jag lever. Har inte allt för mycket att skriva.
Överlevde Stockholms resan, mös runt på stan med mina bestisar & köpte mig lite saker.
Igår kväll kom Erik till mig, så han sov hos mig i natt & idag gick vi lite på marknaden med Anna.
Ikväll har jag ätit sushi med mamma & pappa och kollat skräckfilm. Ska sätta mig & plugga lite nu så jag får något gjort, lär ju F i varje ämne känns de som. Aja de löser sig.
 
Ni får lite bilder från Stockholm och på det jag köpte, pappa köpte även nya coverse till mig idag, välbehövligt kan man säga.
 

Det är så enkelt att ge bort sig själv men svårt att ta tillbaks.

Känns ganska surt att ställa alarm vid 04.30 men bara att släpa sig ur sängen. Så blir alltså att springa runt i Stockholm hela dagen imorgon. Kommer va så jävla död imorgon när vi kommer hem runt 12. Nu ska jag iallafall sova så jag orkar ta mig ur sängen imorgon.


Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet. Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om.

Ligger i sängen med Winnerbäck i högtalarna & är trött på livet ikväll.


Because you're killing me, you've been killing me since you said hello. You kill me and I can't let you know.

Skrattat mig igenom ytterligare en dag. Bara två dagar till den här veckan, sen på torsdag blir det att dra till Stockholm och i helgen blir det häng med mina bästa, klagar inte!


Jag är skräckslagen för att det har slagit mig att jag inte vet vad jag vill göra med allting.

Har haft en helt okej helg. Idag har jag städat, pluggat & tränat. Fått lite gjort med andra ord. Känns grymt skönt att bara gå 3 dagar den här veckan. Även om det är sjukligt mycket som måste göras på dem dagarna.


Ingen ska någonsin få ta mig så långt ifrån mig själv så som du gjorde.

Har precis duschat & ätit frukost, så nu ligger jag i sängen igen. Lyssnar på Winnerbäck & äcklas av falska människor. Trivs väldigt bra ensam idag. Får se om jag orkar ta mig härifrån, blir väl en sväng till farmor senare iallafall.


Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring.

Har haft en av dem där dagarna då allt har varit sådär mega bra. Plugget gick hyfsat fort sen sprang vi på idrotten, skapligt svettigt att springa i typ 30 grader. Åkte hem & duschade lite snabbt, sen drog jag & mötte upp tjejorna. Köpte glass & vindruvor sen gick vi till källängen, firade Anna & satt & snackade i solen i 2-3 timmar. Drog hem, käkade & sen åkte till kusinen. Så har sprungit runt där hela kvällen med honom & nellie, spelat fotboll & busat lite.

Resten av kvällen ska jag iallafall spendera i sängen framför film, är sjukligt trött.


Men jag vet en sak och det är att om det fanns på riktigt så finns det kvar föralltid.

Haft en kanon dag idag, skrattat & planerat sommaren med mina babes. Vill ha sommarlov nuu!

Imorgon är det fredag, vilket är underbart. Ska dra till källängen med min beestisar efter plugget & fira bästavännen som fyller år idag. Blir nog mysigt.


När man inte tror så får man hoppas.

Stannade hemma idag eftersom jag hade en äcklig migrän. Så gick väl upp ur sängen vid 16 typ. Tog en timmes promenad med syster & sen tränade lite. Sen har jag myst i sängen framför andra avenyn & ska väl snart sova.


Jag tror jag valde att inte gå vidare, att inte släppa taget och att glömma dig.

Och idag så behöver jag våga skriva om den. Ångesten att vakna varje morgon. Idag så måste jag få det ur mig. För det känns som att jag har hål i hjärtat för att jag är tyst.
 
Det är svårt. För jag vet inte vad jag känner eller vad som händer med mig. Vet inte hur jag från ingenstans blivit ett tomt skal på allting som jag brukade vara. Hur jag somnar varje natt gråtandes och hur jag vaknar ur mardrömmar, svettig och äcklig i panik för att inget är bra längre. Att vakna varje morgon och veta att det inte kommer bli bra idag heller.
Att se besvikelsen i andras ögon för att man inte är bra nog, se besvikelsen i sina egna ögon när man tittar sig själv i spegelen för att man inte är den man vill vara. Pressen från skolan och för att säga hejdå till sina vänner för att sedan börja om helt ensam. Rädslan för att om 10 år vara kvar på samma plats, att jag inte tagit mig härifrån för att se något nytt.
Om att fortfarande vara samma rädda och tysta person som känner att det inte spelar någon roll om man säger något eller inte för ingen lyssnar ändå. Om att gå från att älska uppmärksamheten till att hata den. Jag är hellre tyst än att prata för människor som inte lyssnar eller bryr sig.
 
Hade jag inte vetat att det blev bättre hade jag gett upp här. Men jag vet att det blir bättre. Jag vet att jag kommer hitta han som får mitt hjärta att slå lite snabbare igen, han som älskar mig lika mycket som jag älskar honom. Jag vet att jag kommer kunna bli mig själv igen, våga öppna upp mig för människor, hitta något som får mig vilja leva igen och jag vet att jag kommer klara mig även om jag är ensam.
 
 
Och jag måste våga det här nu. Innan jag smular sönder mig själv inifrån. Och någonstans långt härinne så har jag förstått att jag inte kan leva mitt liv i en rädsla att förlora allting igen.

Det gör ont för att det fortfarande betyder något.

Har kollat klart på sista säsongen av oth nu. Så blir väl att kolla på andra avenyn resten av kvällen. Typ 100 gången jag kollar på den, haha. Men det duger för ikväll. Inte så värst glad över tisdag imorgon, men men.


Jag vill att du ska veta, men jag kan inte berätta för dig.

Måndag. Haft ont i huvudet hela dagen så vill helst bara lägga mig & sova nu. Men ska käka & sen ner & träna. Jag kan om jag vill.


How come I'd never hear you say, I just wanna be with you. I guess you never felt that way.

Har sovit mestadels av dagen. Sen tränat, duschat & renbäddat. Nu ligger jag i sängen framför sista säsongen av oth. Inte ett dugg taggad för skola imorgon men får träffa mina fina tjejor så blir nog bra.


Det är svårt att leva ibland när det känns som att man dör inombords.

Har försökt hålla mig sysselsatt idag för att slippa tänka så har tränat, duschat & varit ute och gått med vovven. Köpt lite tills ikväll så ska bara invänta syster sen blir de filmmys resten av kvällen. Suger ganska hårt med söndag imorgon.


Och dom säger att jag kommer lära mig att andas utan dig.

Lördag. Glider runt i bilen idag & älskar vädret. Har haft frukostmys med syster & busat med sötkillen idag. Klagar inte. Gårkvällen spenderade jag med Eirin & syster. Skrattade åt gamla bilder & videos, snackade & bara hade de allmänt bra. I torsdags låg jag i sängen hela dagen & allt kändes värdelöst, vissa dagar är liksom sämre än andra. Antar att jag måste lära mig att se framåt & inte leva kvar i det gamla.


Kanske måste man gråta sig till sömns, för att sedan kunna le igen.


Och du fattar fortfarande ingenting alls.

Lyckades ta mig ur sängen idag & träna. Världens sämsta humör så ska ut & lägga mig i solen. Tar nog en blogg paus ett tag, så ni slipper höra mitt gnäll.


Just nu är det bara för mycket. Det finns inga tårar, det finns inga tankar eller känslor. Bara en stor tomhet.

Skapligt uttråkad ikväll. Ätit våfflor med mamma & pappa, snapat med mina friends & bara legat i sängen & lyssnat Winnerbäck. Nu ligger jag i sängen med oth rullandes på datan. Ska försöka ta mig upp tidigt imorgon & träna, lycka till.

 

 

 


När man förlorat det man är allra räddast för att släppa taget om. Kanske är det inte förrän då vi kan börja leva igen.

Har inte så mycket att blogga om. Mer än att jag skulle döda för sällskap ikväll. Bjuder på lite bilder från dagen iallafall.


Jag bryr mig fortfarande om dig, det kan ingen ta ifrån mig.

Inte ett dugg trött ikväll, nedkrupen framför oth & spelar mobilspel. Ont i halsen & allmänt opepp på np & muntlig redovisning imorgon.


Jag tappade mig själv någonstans på vägen.

Är allt annan än pigg idag. Låg vaken halva natten, hade framtids ångest & kände att allt jag gjort senaste tiden bara blivit fel. Har även massa plugg ikväll som jag inte orkar göra. Så känner mig inte speciellt happy på livet just nu. Har iallafall varit ute på en timmes pw med syster. Ska ner & träna sen försöka plugga lite.


Hur ger man sitt hjärta rakt ut till någon som inte är där för att ta emot det?

 
Har haft en bra helg, kvalitéts häng med Eirin & syster och lekt med kusinen. Idag har mormor varit här så fått lite pengar tills vi ska till Stockholm. Sen gått en långpromenad med syster & vovven, tränat & duschat.
 
Så nu ska jag snart krypa ner i sängen & glutta lite oth innan jag somnar.
 
 
 

Kärlek är att älta alla detaljer 500 gånger om i huvudet varje dag. Det är att minnas precis hur hjärtat slog när han var nära dig.

Myser med mina bästa ikväll.


Visst har jag fortfarande ett leende men du är inte längre orsaken till det.

Skulle blogga igår men somnade med mobilen i handen, haha. Skapligt trött så att säga.

Onödig dag i plugget igår. Satt & lyssnade på Mietek i 3 timmar. Sen hade vi håla så drog upp till farmor & pratade lite med henne. Drog sedan tillbaka till skolan & kollade innebandy någon timme.

Kom hem, satte på mig shorts & satt ute en stund. Sen låg jag & snackade med syster lite. Vi gick en promenad & köpte godis. Sen spenderade vi resten av kvällen framför filmer.


Du kände dig ensam och jag råkade bara vara den enda där.

Har haft en kanon torsdag. Skrattat & sjungit med mina babes i skolan. Sen har jag sparkat boll & myst med min älskling. Och ikväll har jag tränat & duschat, ska fixa mina naglar om jag orkar & sen sova. Börjar en kvart senare imorgon & sen har vi inga lektioner så blir bara åka dit & lyssna & glo på innebandy. Såå skönt.


Just to see how many times you’ve really made these eyes cry.

Är på lite sådär jätte dåligt humör ikväll. Mestadels för att jag måste plugga & det går inte alls. Så får väl nöja mig med ett F i fysik. Så grymt skönt att bara gå två dagar till & sen helg.


RSS 2.0